Canim birde kizin nasil hani bazen diyorlar ki karninda hangi saatlerde en cok hareket ediyorduysa o saatlerde uyanik oluyor diye, Ayse Naz'da oyle mi canim?
Gece cok kalkiyor musun? Birde en cok seyi merak ediyorum direk sana, gozune bakiyor mu?
Ay o nasil bir duygu cok merak ediyorum yaa.
Benim kız her gece 11:30-01:30 arası hareket ederdi şimdide aynen o saatlerde ayakta ve yaygaracı. Ayrıca son zamanlarda bol bol hıçkırık tutuyordu kendisini şu andada hıçkırıklı.Direk gözüne bakıyor emzirirken ama tabi çok kısa o bakışlar hemde çok bilinçli değil. Gece 12 civarı emziriyorum sonra 2 saatte bir kalmaya çalışıyorum ama bu bazen 1 saat bazen 3 saat oluyor çok küçük daha teyzesi 5 günlük henüz düzenimiz yok. Ama gündüz tam 2 saatte bir meme aranıyor. Memede uyuya kalıyor o nedenle sütün hepsini boşaltamıyor günde 2 defa sağıyorum yoksa çok sızlıyor. İlk 10 günün sütünü saklamıcakmışız çünkü o bu günler için lazımmış. Bu nedenle sağdığım sütü dolaba koyuyorum gece 2 kere birde gündüz o sütten veriyorum o zaman daha çok içtiği için uyanma süreside uzuyor. Birde gözleri çınca kayma ve şaşılık oluyor korkmayın bu normal dedi doktor. Söylemese korkardım çünkü gözünü açınca titriyor resmen sakın korkmayın