2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi kaçtım ben bakkala gidip ekmek alayım. yemeğimi yiyeyim açlıktan ölmeden
görüşürüz kızlar


Afiyet olsun da açsın madem ne bu saate kadar burda lak lak yapıyorsun acaba.. Ondan sonra yok solucan kızım, yok fındık kurdu... alla alla ya anası yemiyo ki kız da yesin büyüsün.. İyi bak nan kızıma... Zaten zor buldum kızımı...
 



valla kaçırdığımın farkında da değilim. Sabah gelip kendi söyledi. Uyuyamadı sanırım bu hafta da işler yoğun dinlenmesi lazım misafir odasına sığınmış garibim.
 
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr



doğumuma en fazla 1 hafta var ve bugün kötüyüm
ada hanım baskı yapıyo aşağıya ve o da ilk defa belime kuvvetli bi sancı yapıyoooooooooo
offfffffffffffff
erken gelmesin yaaa daha 3 kilo olmadıııııııııııı
 
valla kaçırdığımın farkında da değilim. Sabah gelip kendi söyledi. Uyuyamadı sanırım bu hafta da işler yoğun dinlenmesi lazım misafir odasına sığınmış garibim.
huysuzluk yapmadın yanı ne uyumlu kızlarsınz yafss bazn cok sınır bişi oldugumu dusnyrm aksm yemk yerken kocam tvye baktı oyalandı odada diye bıton surat yaptım bulaştm adama hoş o bana bulaşmadııı yınedee alttn aldı ama ben nıye bukdr abartmaya basladım bılmıyorm sanırm kafayı yıyorm=)
 

anladım canım tabi doktor farkı birşey diyemiyeceğim . Ben hem kestirdim hem boyattım hemde 1 kez değil çünkü saçlarım çok uzuyor ve bembeyaz eğer boyatmasam oğlum beni anneannesi sanabilirdi 🙂 ilk 3 ay banada izin vermedi ama sonra istediğin kadar organik boya ile boyayabilirsin dedi.
Bebişin babasını bekliyor demekki olsun sağlıklı olsunda
 
gunaydın kusum nasıl 1 hafta var kacırdıgım bişimi oldu ? doktor sanadamı gun verdı yoksa dınlenseene sen evde artık yaaa kocan calıssın bırak karpuz guzelım benm=)
 

canım bence biraz sıvı birşeyler iç ve sol tarafına yat biraz dinlen . Kiloyuda takma bence 2.500 üzeri sağlıklı sayılıyor hem ultrason tam bilgi vermiyor belki 3 kilo doğar
 
hemen telaş yapma canım benim sakin ol..bence doğurmazsın daha 🙂 sancı olabiliyormuş..sakinleş ve dinlenmeye bak.evdemisin bu arada?yoksa iştemi