günaydın kızlar...yahuu evde olup da neden bu kadar erkenden kalkıyorsunuz anlamadım yatıp dinlensenize yahuu 🙂
sende evde ol bak bakalım erkenden nasıl kalkılıyormuş 🙂
yatsak da yatamıyorum ki. ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum.oturmak daha rahat geliyor bana
benim oğlanda 6:30 da uyanıyor babası ile oynuyor sonra ben kahvaltı yapana kadar dinleniyor sonra birdaha kuduruyor 🙂 bunlar doğunca napacaz bilmiyorum
doktorumuz 22 sinden sonra nezaman isterseniz alırız dedi bende 27 mayıs istiyordum bakalım erken gelmek istemezse çok az kaldı .
bence de gidip hemen boyat canım bende hem beyazlar vardı hem dip boya uçlardada röfle şimdi esmer oldum ... oğlumun gelmesine hazırım .
ben bir de saçımı da kestireceğim. haftaya maltepeye doktora gittiğimde oradaki kuaföre de uğrayayım bari. yoksa en çirkin anne ünvanını alacağım 🙂
Günaydın Haziran anaları.. Bugün annem gelecek.. temizlik ve bizim küçük adamın odasını yerleştireceğiz.. Bitiremeyiz sanıyorum ama kabası biter en azından.. Dün akşam kıyafetlerini yıkadım.. Ayy küçük küçük şeyler.. Çok tatlılar ya.. Kocam da diyo ki akşam.. Evimizin haline bak.. Çamaşırlarmıza bak, ne komik.. Evcilik oynuyoruz sanki.
ya celine hergün temizlik yapıyorsun bitmedi mi hala ?? yanlışlıkla komşunun evini de mi silip geliyorsun napıyorsun 🙂
bende kıyafetleri yıkadığımda ev güliver cüceler ülkesine dönmüştü. heryerden minik minik kıyafetler çıkıyor. hem onları asarken sevdim hem toplarken.
daha boş minik kıyafetleri seviyoruz bir de onları giyseler sevmekten deliririz herhalde