caka Hamiş Melek 17 Mayıs 2010 #21.761 aynen canım bende bunalmaya başladım açık yatıyorum bu defeda üiütücem diye korkuyorum
caka Hamiş Melek 18 Mayıs 2010 #21.763 iyi akşamlar kızlar zeynepciğim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasıl ev şenlendimi birden
iyi akşamlar kızlar zeynepciğim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasıl ev şenlendimi birden
asyam21 Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #21.764 ıyı aksamlar canım benım karnımda kas katı oldu sankı kasılmamı oluyo bebekmı gerılıyo anlamıyorum bi türlü
ıyı aksamlar canım benım karnımda kas katı oldu sankı kasılmamı oluyo bebekmı gerılıyo anlamıyorum bi türlü
asyam21 Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #21.765 bal kavanozu' Alıntı: kimsecikler yokmu bi dünya ütü yaptım bayılcam şimdi Genişletmek için tıkla ... ayy ne ütüsü yaptın bu saatte hayatta en nefret ettıgım seydır ütü
bal kavanozu' Alıntı: kimsecikler yokmu bi dünya ütü yaptım bayılcam şimdi Genişletmek için tıkla ... ayy ne ütüsü yaptın bu saatte hayatta en nefret ettıgım seydır ütü
marya Hamiş Melek 18 Mayıs 2010 #21.766 selm kızlarrrrr... Uyku yok.... Napcam netcem gezinip duruyorum...
dae Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #21.768 günaydınnn haziranın şişko anaları.. günaydın çalışkan meluşumm=))
dae Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #21.769 ohoooo herkes ıyıce tursu olmus yahuuu.. neyse bende utu yapayım sımdı koca bı nevresım takımı utulenırmı ıkıde tülüm var utulencek haydın görusurukkkk
ohoooo herkes ıyıce tursu olmus yahuuu.. neyse bende utu yapayım sımdı koca bı nevresım takımı utulenırmı ıkıde tülüm var utulencek haydın görusurukkkk
selenn Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #21.770 günaydınlar....tekrar aranızda olmak size yazabilmek çok güzel...kolay gelsin dea