celinee Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.601 archimim' Alıntı: bende çok açım ne yesem acaba ?? celine sen ne pişirdin bana da akıl ver Genişletmek için tıkla ... makarna... daha kolayını bulamadım...
archimim' Alıntı: bende çok açım ne yesem acaba ?? celine sen ne pişirdin bana da akıl ver Genişletmek için tıkla ... makarna... daha kolayını bulamadım...
arceya Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.602 archimim' Alıntı: o da zenginlere özel bir mönü biliyorsun değil mi Genişletmek için tıkla ... a evet biliyormm ama içine salam sucuk da koyup daha da zenginleştirmeme kararı aldım.. bu arada kardelen arkadaşımız vardı gecen hafta katılmıştı bize, nerde ki acaba dourdu mu ne yaptı :çitos: şimdi de aklıma nerden geldiyse :çitos:
archimim' Alıntı: o da zenginlere özel bir mönü biliyorsun değil mi Genişletmek için tıkla ... a evet biliyormm ama içine salam sucuk da koyup daha da zenginleştirmeme kararı aldım.. bu arada kardelen arkadaşımız vardı gecen hafta katılmıştı bize, nerde ki acaba dourdu mu ne yaptı :çitos: şimdi de aklıma nerden geldiyse :çitos:
celinee Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.603 arceya' Alıntı: a evet biliyormm ama içine salam sucuk da koyup daha da zenginleştirmeme kararı aldım.. bu arada kardelen arkadaşımız vardı gecen hafta katılmıştı bize, nerde ki acaba dourdu mu ne yaptı :çitos: şimdi de eklıma nerden geldiyse :çitos: Genişletmek için tıkla ... he valla doordu herhal..
arceya' Alıntı: a evet biliyormm ama içine salam sucuk da koyup daha da zenginleştirmeme kararı aldım.. bu arada kardelen arkadaşımız vardı gecen hafta katılmıştı bize, nerde ki acaba dourdu mu ne yaptı :çitos: şimdi de eklıma nerden geldiyse :çitos: Genişletmek için tıkla ... he valla doordu herhal..
A archimim Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.604 celinee' Alıntı: makarna... daha kolayını bulamadım... Genişletmek için tıkla ... ben buldum şekerim ekmek arası peynir domates 🙂 arceya' Alıntı: a evet biliyormm ama içine salam sucuk da koyup daha da zenginleştirmeme kararı aldım.. bu arada kardelen arkadaşımız vardı gecen hafta katılmıştı bize, nerde ki acaba dourdu mu ne yaptı :çitos: şimdi de aklıma nerden geldiyse :çitos: Genişletmek için tıkla ... valla geçen benimde aklıma geldi . huzeyfe doğdu mu acep. doğmasaydı gelirdi mutlaka :meri:
celinee' Alıntı: makarna... daha kolayını bulamadım... Genişletmek için tıkla ... ben buldum şekerim ekmek arası peynir domates 🙂 arceya' Alıntı: a evet biliyormm ama içine salam sucuk da koyup daha da zenginleştirmeme kararı aldım.. bu arada kardelen arkadaşımız vardı gecen hafta katılmıştı bize, nerde ki acaba dourdu mu ne yaptı :çitos: şimdi de aklıma nerden geldiyse :çitos: Genişletmek için tıkla ... valla geçen benimde aklıma geldi . huzeyfe doğdu mu acep. doğmasaydı gelirdi mutlaka :meri:
dae Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.605 archimim' Alıntı: dae ekmek arası birşeyler yapıyorum gel hadi Genişletmek için tıkla ... sen onla solucan kızını kandırırsın anca
archimim' Alıntı: dae ekmek arası birşeyler yapıyorum gel hadi Genişletmek için tıkla ... sen onla solucan kızını kandırırsın anca
pembik Hamiş Melek 17 Mayıs 2010 #21.606 celinee' Alıntı: he valla doordu herhal.. Genişletmek için tıkla ... harbi ne zmndı onun doğum tarihi?kaç haftalıktı o?
celinee' Alıntı: he valla doordu herhal.. Genişletmek için tıkla ... harbi ne zmndı onun doğum tarihi?kaç haftalıktı o?
arceya Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.608 archimim' Alıntı: ben buldum şekerim ekmek arası peynir domates 🙂 valla geçen benimde aklıma geldi . huzeyfe doğdu mu acep. doğmasaydı gelirdi mutlaka :meri: Genişletmek için tıkla ...
archimim' Alıntı: ben buldum şekerim ekmek arası peynir domates 🙂 valla geçen benimde aklıma geldi . huzeyfe doğdu mu acep. doğmasaydı gelirdi mutlaka :meri: Genişletmek için tıkla ...
arceya Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.609 pembik' Alıntı: harbi ne zmndı onun doğum tarihi?kaç haftalıktı o? Genişletmek için tıkla ... satıyla doğuracağı tarih tam tutmuyodu ama :çitos: daelerden 2 gün fln gerideydi son sat ı :çitos:
pembik' Alıntı: harbi ne zmndı onun doğum tarihi?kaç haftalıktı o? Genişletmek için tıkla ... satıyla doğuracağı tarih tam tutmuyodu ama :çitos: daelerden 2 gün fln gerideydi son sat ı :çitos:
A archimim Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #21.610 dae' Alıntı: sen onla solucan kızını kandırırsın anca Genişletmek için tıkla ... :fati::fati: pembik' Alıntı: harbi ne zmndı onun doğum tarihi?kaç haftalıktı o? Genişletmek için tıkla ... haziran başı gibi doğurucam diyordu. uzun zamandır gelmediğine göre doğurmuş olma ihtimali yüksek
dae' Alıntı: sen onla solucan kızını kandırırsın anca Genişletmek için tıkla ... :fati::fati: pembik' Alıntı: harbi ne zmndı onun doğum tarihi?kaç haftalıktı o? Genişletmek için tıkla ... haziran başı gibi doğurucam diyordu. uzun zamandır gelmediğine göre doğurmuş olma ihtimali yüksek