Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne güzel uyumuştum çocuklar zile basıp uyandırdı.
benim anam gitti sizin analarınız geliyor ne güzel.
yanlız kaldım gene ya offffff. anamda uzak bana bende gidemiyorum.
teyzeme mi gitsem ne yapsam
kızlar sinhayla konuştum şimdi herkese selam söyledi bu sabah hastaneye yatışı yapılmış suni sancı vermeye başlamışlar inşallah akşama doğru kızını eline alacakmış ayy acayip panik oldum Allah bi avazda kurtarsın inşallah
He oğlun geliyor.. Haziranın ilk anası ben olacağım, 1 Haziran itibariyle.. İnat ettim Haziran anası olmaya.. He valla arch oğlan senin nasıl olsa, ben sana gelirim.. Benim Asya gelene kadar da ben hazırlarım odayı.. Hahaha
ayy mutfak temizledim saatlerdir, yorgunluktan geberdim valla.. Sözde ev toplayacaktım ama ona halim kalmadı.. Arch ben de evde çok sıkılıyorum ya yanlız.. Yakın otursaydık keşke..
Ay çok heyecanlı.. Bi bebeğimiz daha geliyor.. Bi avazda kurtulu inşallah..
He oğlun geliyor.. Haziranın ilk anası ben olacağım, 1 Haziran itibariyle.. İnat ettim Haziran anası olmaya.. He valla arch oğlan senin nasıl olsa, ben sana gelirim.. Benim Asya gelene kadar da ben hazırlarım odayı.. Hahaha
ayy mutfak temizledim saatlerdir, yorgunluktan geberdim valla.. Sözde ev toplayacaktım ama ona halim kalmadı.. Arch ben de evde çok sıkılıyorum ya yanlız.. Yakın otursaydık keşke..