ozbek83 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.591 okemydanundaysa belki yarın gidilir nasıl olsa iki gece yatacaklar sagol canım
*STELLA* Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.592 etimelo' Alıntı: kızlar Ayşe Naza koccaman bi maşallah LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN Genişletmek için tıkla ... ayyy maşallah ya çok güzel maşallah maşallah
etimelo' Alıntı: kızlar Ayşe Naza koccaman bi maşallah LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN Genişletmek için tıkla ... ayyy maşallah ya çok güzel maşallah maşallah
asneba Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.593 kızlar maıl geldı kafayı yedım yaaa.ayşe naz mı doğdu .Allahım o ne guzellık ya.evdeydım temızlık yapıyodum.meşgul etmeyım dıye aramadım.sız aradınızmı.ayyyy heycan yaptım arasammı.?
kızlar maıl geldı kafayı yedım yaaa.ayşe naz mı doğdu .Allahım o ne guzellık ya.evdeydım temızlık yapıyodum.meşgul etmeyım dıye aramadım.sız aradınızmı.ayyyy heycan yaptım arasammı.?
pembik Hamiş Melek 13 Mayıs 2010 #20.594 asneba' Alıntı: kızlar maıl geldı kafayı yedım yaaa.ayşe naz mı doğdu .Allahım o ne guzellık ya.evdeydım temızlık yapıyodum.meşgul etmeyım dıye aramadım.sız aradınızmı.ayyyy heycan yaptım arasammı.? Genişletmek için tıkla ... ben msj attım cnm arci aradı acmamış.ama sen bilirsin ben cok arayan olur ve meşguldür simdi kızıyla diye aramak istemedim
asneba' Alıntı: kızlar maıl geldı kafayı yedım yaaa.ayşe naz mı doğdu .Allahım o ne guzellık ya.evdeydım temızlık yapıyodum.meşgul etmeyım dıye aramadım.sız aradınızmı.ayyyy heycan yaptım arasammı.? Genişletmek için tıkla ... ben msj attım cnm arci aradı acmamış.ama sen bilirsin ben cok arayan olur ve meşguldür simdi kızıyla diye aramak istemedim
lovefun Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.595 asneba' Alıntı: kızlar maıl geldı kafayı yedım yaaa.ayşe naz mı doğdu .Allahım o ne guzellık ya.evdeydım temızlık yapıyodum.meşgul etmeyım dıye aramadım.sız aradınızmı.ayyyy heycan yaptım arasammı.? Genişletmek için tıkla ... ben mesaj attım canım belki uygun değildir diye aramadım ama ciddi ben de çok heyecan yaptımm
asneba' Alıntı: kızlar maıl geldı kafayı yedım yaaa.ayşe naz mı doğdu .Allahım o ne guzellık ya.evdeydım temızlık yapıyodum.meşgul etmeyım dıye aramadım.sız aradınızmı.ayyyy heycan yaptım arasammı.? Genişletmek için tıkla ... ben mesaj attım canım belki uygun değildir diye aramadım ama ciddi ben de çok heyecan yaptımm
ozbek83 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.596 pembik' Alıntı: ben msj attım cnm arci aradı acmamış.ama sen bilirsin ben cok arayan olur ve meşguldür simdi kızıyla diye aramak istemedim Genişletmek için tıkla ... bende aynısını düşündüm
pembik' Alıntı: ben msj attım cnm arci aradı acmamış.ama sen bilirsin ben cok arayan olur ve meşguldür simdi kızıyla diye aramak istemedim Genişletmek için tıkla ... bende aynısını düşündüm
sevra Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.600 dr a gidicem bende birazdan şu ağrıları sorim bi iicene yürüyemiyorum kasılıyorum birde kızımın yüzünü görürüm inş inatçı göstermiyoki yüzünü
dr a gidicem bende birazdan şu ağrıları sorim bi iicene yürüyemiyorum kasılıyorum birde kızımın yüzünü görürüm inş inatçı göstermiyoki yüzünü