Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayy nasıl duygulandım nasıllarmış durumları inşallah herşey yolundadır normalmi doğurmuş..allah analı babalı büyütsün..inşallah çok mutlu sağlıklı bir ömrü olsun
yok kuzu küsme, sadece dikkatimi çekti, hem gelenin gidenin çok oluyor, epey bi pasta börek yapıyorsun, ben o kadar dikkat ediyorum 18 kg aldım şimdiye kadar, o yüzden merak ettim.
tefal en guzelı sanırm ve braunn diğerlerinden memnun kalmadım ben bende cok utu eskıttım evlenmeden önceee her markayıda denedım hele o phılıpsten nefret ettım:8
inanmıyorum yaaaa harika nasıl mutludur şimdi nasıl rahatlamıştır darısı hepimizin başına olsun maşallah bebişe kilosu iyi doğmuş bende epidural yada sipinal istiyorum aslında hemde deli gibi ama korkuyorum işlem sırasında rahat durmam panik olurum die genel olcak sanırım benimki ayy çok mutlu oldum
ayy ne güzeeeeeeeeeeel ne diyor zeynep ağlamışmı kucağına alınca ay ben ağlıcam burda nerdeyse çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah 2sine de 🙂