kzılar oncelikle herşey cok guzel ıkımzıde cok sağlıklıyız bır problemımız yok. 07.05 akşamı saat 20:30 cıvarı suyum geldı ayaga kalktım wc.ye gıtmek ıcın bır baktım kı çişimi tutamadımm aktı gıttıı 🙂 ardından eşimi aradım o 21 cıvarı eve gelebiliyor akşam derslerı var ben bu arada duşa gırdım o gelene kadar zaten cantam hzaırdı annemı ve cantamı aldık koştuk hastaneye 2 cm acılmıştı normal doguma gıdıyorduk bırden b enım ateş 39 oldu ateşim yükselınce paşamında kalp atışları 187 cıvarına cıktı bebek ıcın benım ateşim tehlikelimiş kalp atışları hızlanında benım ateş ınmeyınce onun kalp atışı yawaşlamayınca dr. Um normal dogumu beklemedi sezeryana gırdık epıdurel oldum 15 dk. Sürmedı kızlar herşey cok guzeldı hele ki paşamın ağlayışını duyunca ohhhhhhhhh dedımmm bende başladım aglamaya helekı gozterdıklerı an bu benımmmı dıorsunnn cok guzel bır duygu doğumhanede benım dıkışler atılırken paşamıda cocuk dr.u kontrol ettı canavar gıbı kucuk olmasına ragmen annesınden ayırmayın dedı ve paşamda benımle beraber babasının yanına gıttıı ben kucuk olunca kuveze gırermı dıe cok korkuyordum cok şükür şimdide ayaktayım hatta ertesı gun bile ayaktaydım epidurel ıstemıyordum ama cok memnun kaldım kızlar rabbim sizede nasipo etsın ınş. Cok guzel bır duygu 🙂