Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
stella canım emziğin kapağını açık kağıgı içine koycam ya.açık halinden tabana kadar lazım bana🙂bide öyle baksan.zahmet ettiriyorum ama çok ii olcak benim için🙂
benim de 7 haziran mı acaba kız 4 haziran demişti ama seninle aramızda 6 gün var sanırım dimi?hafta olarak yani..ay neyse ztn ben 7 ise de son gün gelmem idare etsinler 1 güncük de bir zahmet 🙂
isteyenler için hoşgeldin bebek yazısını hazırlanmış formatta atablırım kızlar5,5 cm şeklınde eserseniz olur.Ben yağmurla olan kısmını aydınlıkla diye değiştirdim bitek🙂
benim de 7 haziran mı acaba kız 4 haziran demişti ama seninle aramızda 6 gün var sanırım dimi?hafta olarak yani..ay neyse ztn ben 7 ise de son gün gelmem idare etsinler 1 güncük de bir zahmet 🙂
isteyenler için hoşgeldin bebek yazısını hazırlanmış formatta atablırım kızlar5,5 cm şeklınde eserseniz olur.Ben yağmurla olan kısmını aydınlıkla diye değiştirdim bitek🙂
amin canım inşallah.ben simdilik iyiyim ama sonucta hamilelik bu bilinmez ne olacağı tabi..ayaklarım acaip oldu bir tek onlar rahatsız ediyor beni..bir de ben evde olursam kafayı yerim kesin kimsem yok beylikdüzünde.bir kaynanam bir ben bir de bebek :meri: arkadaslarım calısıyor tek basıma artık akşama kadar deliririm hee..burda en azından zaman geçiyor bir sekilde.
canı ben küçük o dılek tuttum yazısını tul yapıcam ya arkasına yelpaze gibi oraya zımbalıyacağım.şiiride o cm e göre ayarladım.diploma gibi kıvırcam kurdelayla bağlayıp biberonun içine şekerlerle koyucam inş.şimdiki fikrim bu yani🙂şiiri kurdelasına zımbalasak çok uzun ve deforme olur üstüste koyunca
canı ben küçük o dılek tuttum yazısını tul yapıcam ya arkasına yelpaze gibi oraya zımbalıyacağım.şiiride o cm e göre ayarladım.diploma gibi kıvırcam kurdelayla bağlayıp biberonun içine şekerlerle koyucam inş.şimdiki fikrim bu yani🙂şiiri kurdelasına zımbalasak çok uzun ve deforme olur üstüste koyunca