tülle hoşuma gitti benim bende içine öyle bi mektup gibi koyucam kırmızı yada pembe kurdelayla...inş.tabi biberonun boyu kaçki acaba?stella sen evdesin tatlım cetvel varsa ölçüp verebilirmisin kaç santim diye.yarın gelmicem ya işe bugün bitireyim bu işi
tülle hoşuma gitti benim bende içine öyle bi mektup gibi koyucam kırmızı yada pembe kurdelayla...inş.tabi biberonun boyu kaçki acaba?stella sen evdesin tatlım cetvel varsa ölçüp verebilirmisin kaç santim diye.yarın gelmicem ya işe bugün bitireyim bu işi
stella canım emziğin kapağını açık kağıgı içine koycam ya.açık halinden tabana kadar lazım bana🙂bide öyle baksan.zahmet ettiriyorum ama çok ii olcak benim için🙂
bu arada mehmet aradı az önce onların departmanı izinlerini belirliyorlar geçmiş yıllardan biriken izinlerini kullanacak 22 günü varmış ilk 10 iş günü kullancak sonra 2 hafta işe dönecek işleri toparlayacak sonra 2 hafta daha yani 12 iş günü izin kullanacak benim sata göre 17 haziran ya doğum 9 Haziran çarşamba ayrılcak izne 21 Hazirana kadar daha erken olursa 1-2 gün doğum izninden kullanır 21 haziranda işe dönecek 2 haftalığına sonra 5-19 temmuz arası izinli olacak, biz aramızda böle konuştuk bakalım onlar ne diyecek