benım doktor da hıc kafa capı vs solemıyor hoşbundan oncekıde solemyrdu ondan oncekıde solemedı sızın doktorlarmı cok ılgılı kızlar yoksa sizmi soruyorsunuzz yada benm doktorlardamı iş yok🙁 ha olcuyor olcerken goruyorum ama bişi demiyor benımde aklıma gelıpde sordgum yok moralım bozulyr valla en fazla dedıgı sey kılosu ıyı hersey yolunda 2 gun onde veya gerıde vs neyse o artık🙁
benimki kilosu dışında hiçbirşeyi söylemez ve değerlerin yazdığı kağıdı vermez sadece fotoları verir bu doktorun ilgisiz olduğunu göstermezki. Birkere kağıdı verdi okadar oda çalışabilir raporu alıcaktım belki lazım olur diye verdi. Ben sordum herkes boyunu falan söylüyor ulturasona göre kaç hafta olduğunu söylüyor diye benim doktor çok kızdı annenin kafasını karıştırmaktan başka bişey değildir o bilgiler hepsinin sapma payı var ulturasona göre önde olması haftası gelmeden doğurtulacağı anlamına gelmez diye zaten öyle olsaydu benim en geç bu cumartesi doğuma girmem gerekirdi benim kız çok iri biliyorsunuz
Biri bendim bahçeye çıkmıştım düşmüşüm yine11 misafir derken :çitos:
başladı benim ayaklar gene kabarmaya üstten üstten
benimkiler artık hiç inmiyor sabahları kabarık kek öğlene doğru 2 katlı pasta akşamları ise 3 katlı pasta kıvamındalar 🙁