2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arch sıkılırım falan deme kızım ya.. :kiamam:Doktor eve git yat dediyse öyle yapacaksın... Annenle takılın işte.. Kızıma iyi bak nan.. Kendine de tabi kuşum..:kiss::kiss:
 
archi nin hikayesini arıyorum geçmişte, yaa evde sıkılınırmı yaa..
sööle kocana sana Grey's anotomy i indirsin. tam pembe dizi. hastanede kimin eli kimin cebinde belli diil. ben onu iziyorum.


dünkü mesajlara bak hikayem orada 🙂
kocama greys anatomi desem error verir. adamın tv ile dizi ile alakası yok hahaha
anamı getirttiriyorum yanıma. azıcık arkadaşlık etsin bana
 
Kızlar dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş kilosu 3 kiloya yaklaşmış boyuda 50 cm geçmiş görünüyor doktorumuz aynı babası gibi kafası 3 hafta önde dedi genel olarakta 2 hafta önden gidiyormuş.haftaya Salı tekrar gideceğiz doktora ve anestezi uzmanı ile görüşeceğim ve testleri yapacaklar doğum için gerekli olan muhtemek doğum tarihi ben 27 mayıs istiyordum sanırım o olacak ama eşimin babası tarihi pek beğenmedi neymiş darbe mi olmuş ne olmuş o gün olmasınmış doğum günü bende yok artık dedim sabahta eşim 24 yada 25inde mi randevu alsak demeye başladı 🙂 komedi ...
canım maşallah oğluşuna senin oğlanla benım kız arasında 1 gun var.Benımkıde 3kiloya yakın ve 50 cm geçkin çıktı.Allah nazarlardan saklasın inş.:nazar::nazar:Kafası haftasıyla uyumlu ama diğer ölçüler ilerde.Bitek çok az kireçlenme var dedi plesentada ama sakın takma kafaya dedi.27 mayıs erken değilmi canım.Benımkide en erken 5-6 haziran olarak konuştuk.Seninki neden mayısda olucak?
 
sabah tam kan tam idrar tahlili yaptırdım yine bu sefer laborant damarımı bulamadı hamilelik öncesi çok zorlanırdım zaten kan vermekte hamileliğimde daha rahatlamıştı hep aynı laboratuara gidiyorum ve hep aynı çocuk alıyor artık ezbere biliyor damarımın yerini ama bu sefer alamadı çok su toplamışsınız dedi elimin üzerinden aldı. Ben sırf ayaklarım şiş kollarımınki aldığım kilodan sanıyordum kollarımdada ödem varmış ellerimdede var zaten yakında patlıcam herhalde🙁
 
Geri
Üst