vatoz Aktif Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.391 dae' Alıntı: bı sure evle ugrastım geldım yıvrumm.. sen nasılsın kabusum binimmm:meri: benım catlaklarım abak :meri: Genişletmek için tıkla ... gel gel sağada bakarımmmm bugun bende enerjıkım herhaldeeğğğğğğğğğğ=)
dae' Alıntı: bı sure evle ugrastım geldım yıvrumm.. sen nasılsın kabusum binimmm:meri: benım catlaklarım abak :meri: Genişletmek için tıkla ... gel gel sağada bakarımmmm bugun bende enerjıkım herhaldeeğğğğğğğğğğ=)
dae Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.392 KrAliçEeE' Alıntı: evet yeniyim. gecen sefer bi arkadas seni istemiyolar flan demişti istemiyorsanız gidebiliyrim Genişletmek için tıkla ... km kımı ıstemıyomus bı hafta gırmedım noldu yıne
KrAliçEeE' Alıntı: evet yeniyim. gecen sefer bi arkadas seni istemiyolar flan demişti istemiyorsanız gidebiliyrim Genişletmek için tıkla ... km kımı ıstemıyomus bı hafta gırmedım noldu yıne
asfada Hamiş Melek 11 Mayıs 2010 #19.393 vatoz' Alıntı: olsun ortim hani ayrı gayrı mız yoktu bırak kocanı gel sen bakaym ben saaağaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... gerçekkkkkk gelirim haaaaaaaaaaaaaa
vatoz' Alıntı: olsun ortim hani ayrı gayrı mız yoktu bırak kocanı gel sen bakaym ben saaağaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... gerçekkkkkk gelirim haaaaaaaaaaaaaa
arceya Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.394 asfada' Alıntı: artık alması gerekmiyomu ya Genişletmek için tıkla ... ay ne bilem benim doktor fazla mı rahat nedir hiç nst lafı bile etmedi onu da soram haftaya
asfada' Alıntı: artık alması gerekmiyomu ya Genişletmek için tıkla ... ay ne bilem benim doktor fazla mı rahat nedir hiç nst lafı bile etmedi onu da soram haftaya
lovefun Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.395 KrAliçEeE' Alıntı: evet yeniyim. gecen sefer bi arkadas seni istemiyolar flan demişti istemiyorsanız gidebiliyrim Genişletmek için tıkla ... hadi yaa kimmiş ki o arkadaşşş Bu arada sen kimsin ki seni istemeyelim. Allah allah enteresannn Kızlarrr kraliçe arkadaşımızı istemeyecek özel bi durum mu oldu da ben kaçırdım acaba?
KrAliçEeE' Alıntı: evet yeniyim. gecen sefer bi arkadas seni istemiyolar flan demişti istemiyorsanız gidebiliyrim Genişletmek için tıkla ... hadi yaa kimmiş ki o arkadaşşş Bu arada sen kimsin ki seni istemeyelim. Allah allah enteresannn Kızlarrr kraliçe arkadaşımızı istemeyecek özel bi durum mu oldu da ben kaçırdım acaba?
pembik Hamiş Melek 11 Mayıs 2010 #19.396 GÜNAYDIN kızlar..bgn yoğunum bakamadım size hiç.ne var ne yok
vatoz Aktif Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.397 kraliçeee' Alıntı: evet yeniyim. Gecen sefer bi arkadas seni istemiyolar flan demişti istemiyorsanız gidebiliyrim Genişletmek için tıkla ... sende öle hissetysen git tabeee hayatını hep birilerine danısarakmı yasarsın kralıce sen?
kraliçeee' Alıntı: evet yeniyim. Gecen sefer bi arkadas seni istemiyolar flan demişti istemiyorsanız gidebiliyrim Genişletmek için tıkla ... sende öle hissetysen git tabeee hayatını hep birilerine danısarakmı yasarsın kralıce sen?
asneba Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.398 lovefun kraliçe arkadaşımızı istemeyen oldumu bilmiyorum ama kraliçe arkadaşımız herkesle konuşmuyor.ben güzel güzel yamıştım bişeye bile cevap yazmadın.Burdaki diğer yazılanlara cevap yazdın.Seçiyosun gibi geldi daha şimdiden.🙂
lovefun kraliçe arkadaşımızı istemeyen oldumu bilmiyorum ama kraliçe arkadaşımız herkesle konuşmuyor.ben güzel güzel yamıştım bişeye bile cevap yazmadın.Burdaki diğer yazılanlara cevap yazdın.Seçiyosun gibi geldi daha şimdiden.🙂
dae Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.400 vatoz' Alıntı: gel gel sağada bakarımmmm bugun bende enerjıkım herhaldeeğğğğğğğğğğ=) Genişletmek için tıkla ... sapıhhh vatoz' Alıntı: sende öle hissetysen git tabeee hayatını hep birilerine danısarakmı yasarsın kralıce sen? Genişletmek için tıkla ... noluyo nan özet ısteyommm
vatoz' Alıntı: gel gel sağada bakarımmmm bugun bende enerjıkım herhaldeeğğğğğğğğğğ=) Genişletmek için tıkla ... sapıhhh vatoz' Alıntı: sende öle hissetysen git tabeee hayatını hep birilerine danısarakmı yasarsın kralıce sen? Genişletmek için tıkla ... noluyo nan özet ısteyommm