A archimim Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.151 celinee' Alıntı: onları bilmem ama biz kardeşiz herhalde arch.. Genişletmek için tıkla ... ben arceya ile ikiz gardaştım da neyse sende katıl aramıza üçümüz selena olalım 🙂
celinee' Alıntı: onları bilmem ama biz kardeşiz herhalde arch.. Genişletmek için tıkla ... ben arceya ile ikiz gardaştım da neyse sende katıl aramıza üçümüz selena olalım 🙂
zynpmrt Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.152 arceyaaaaaaaaaa nerdesin ???? merak ettim nededi doktor??? kızceler sistadan haber varmı???
asneba Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.153 ayyyyy ne sıkıcı bi gün kızlar yaaaaa.son 2 iş günü.bitmiyo.raporu alsamda arada gelsem yani koymıcakta.Artık sabahları evde olup dınlenmek istiyorum yaaaaa
ayyyyy ne sıkıcı bi gün kızlar yaaaaa.son 2 iş günü.bitmiyo.raporu alsamda arada gelsem yani koymıcakta.Artık sabahları evde olup dınlenmek istiyorum yaaaaa
A archimim Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.154 zynpmrt' Alıntı: arceyaaaaaaaaaa nerdesin ???? merak ettim nededi doktor??? kızceler sistadan haber varmı??? Genişletmek için tıkla ... arceya doktoru sevdi sanırım gelemedi sista iyiymiş zaynepcim evde yatıyormuş. henüz doğurmamış 🙂
zynpmrt' Alıntı: arceyaaaaaaaaaa nerdesin ???? merak ettim nededi doktor??? kızceler sistadan haber varmı??? Genişletmek için tıkla ... arceya doktoru sevdi sanırım gelemedi sista iyiymiş zaynepcim evde yatıyormuş. henüz doğurmamış 🙂
celinee Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.155 archimim' Alıntı: ben arceya ile ikiz gardaştım da neyse sende katıl aramıza üçümüz selena olalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ha olalım bari...
archimim' Alıntı: ben arceya ile ikiz gardaştım da neyse sende katıl aramıza üçümüz selena olalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ha olalım bari...
ozbek83 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.157 ben yürüyüş yaptım geldim ama hava cok sıcak kendimi hemen dordurmaya verdim borsa olayı zaten geçtiğimiz hafta cok düştü inşallH BUDA etkilemez diye dedim çünkü buğün biraz biraz toplamaya başladı kndini
ben yürüyüş yaptım geldim ama hava cok sıcak kendimi hemen dordurmaya verdim borsa olayı zaten geçtiğimiz hafta cok düştü inşallH BUDA etkilemez diye dedim çünkü buğün biraz biraz toplamaya başladı kndini
vatoz Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.158 harbıden ya öskee nirdeeeee kızından ayrılamadı zannımcaa=)
lovefun Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.160 archimim' Alıntı: ben arceya ile ikiz gardaştım da neyse sende katıl aramıza üçümüz selena olalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... arci biz de bişey kardeşiydik ya neydi ki ?
archimim' Alıntı: ben arceya ile ikiz gardaştım da neyse sende katıl aramıza üçümüz selena olalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... arci biz de bişey kardeşiydik ya neydi ki ?