2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar ben tedı goruyordum 3 ay olmuştu kılomen ve ct iğnesı adettım hıc gecıkmezdı 23 gun gecıktı sonra lekeler gelmiştı kahverengı dktora gıtım gebelık gozukmuyor dedı rahımde kalınlaşma var dedı 3 gun duphaston verdı kullan 10 gun sonra adet gormessen kan tes yaptır gel ama benım goğulerım buyudu karadı belırtılerde var ama halen sarı gıbı bazen kahverengı akıntı oluyor bu durumda hamıle olma şansım var başınızdan boyle bırsey gectımı

canım hiçbir belirtiye aldanma, herkeste farklı farklı oluyor, en iisi doktorunun dediği tarihe kadar bekleyip testini yaptır.

ben tedavi olmadım ama hamilelik için doktora gittiğimde ultrasonda bebek görünmemişti. rahim kalınlaşmış bu da hamilelik belirtisi demişti doktorum.
1 hafta sonra keseyi görebildik. umarım sende hamilesindir.
saol canım banada oyle dedı rahımde kalınlaşma var dedı bır gebelık olunca olurmuş bıde adet olcan ıcın olurmu bıde hamılelerede akıntı ne renk oluyor senın kanda cıkmışmıydı

saol canım banada oyle dedı rahımde kalınlaşma var dedı bır gebelık olunca olurmuş bıde adet olcan ıcın olurmu bıde hamılelerede akıntı ne renk oluyor senın kanda cıkmışmıydı

akıntı her zamanki sarı renkteydi. kan testinde çıkmıştı hamile olduğum. en güvenilir olanda o zaten. bence sende bu belirtileri kafana takmadan bir an önce kan testi yaptır.

ben tedavi olmadım ama hamilelik için doktora gittiğimde ultrasonda bebek görünmemişti. rahim kalınlaşmış bu da hamilelik belirtisi demişti doktorum.

Oğlumun anası...herşeyimiz benziyo ya.. ben de gittim doktora ultrasonda bişi görünmedi.. Dış gebelik falan diye şüphelendi hatta doktor.. 1 hafta sonra keseyi görebildik bizde... Hatta o zaman bile üstten görünmüyodu kese.. Bayağ bi saklandı senin oğlan bizden... Sonra anladık ki geç döllenme olmuş, ben doktora gittiğimde daha yoldaymış oğlan.. hahahahaha

benimde böle bişey olmuştu ultrasyonda gebelik gözükmüyodu rahim duvarın kalınlaşmış demişti doktor hamilelikte böle olur demişti ve hamile olduğum 5 gün sonra ortaya çıktı kan testi yaptırdnmı
yaptırdımda cıkmadı gec dollenme ola bılır dedı sen gec yumurtluyon dedı
kan testinden kastı doktorunun kanda gebelik testi değil di mi?
kanda cıksaydı dış gebelikten şupelendı
canım hiçbir belirtiye aldanma, herkeste farklı farklı oluyor, en iisi doktorunun dediği tarihe kadar bekleyip testini yaptır.
saol canlar allah razı olsun hepınızdenıcım bıraz rahatladı

Oğlumun anası...herşeyimiz benziyo ya.. ben de gittim doktora ultrasonda bişi görünmedi.. Dış gebelik falan diye şüphelendi hatta doktor.. 1 hafta sonra keseyi görebildik bizde... Hatta o zaman bile üstten görünmüyodu kese.. Bayağ bi saklandı senin oğlan bizden... Sonra anladık ki geç döllenme olmuş, ben doktora gittiğimde daha yoldaymış oğlan.. hahahahaha

aaaa valla aynısı heeehahaha
bana da dediler dış gebelik olabilir. en sonunda 1 hafta sora vajinal muayenede çıktı bizim kız piyasaya. senin kızla benim oğlan kardeş mi ne 🙂

ewet benimkide epey sonra gözükmüştü

Geri