kızlar benim ayaklarım feci şişti çok acıyor azıcık bahçeye çıkıp ordaki bankta uzatayım belki iyi gelir misafir konumuna düşerim birazdan haberiniz olsun
Kızlar benim kızım bugün pek şanslı şirkette bir arkadaşım daha doğrudu üniden arkadaşımın kardesi benimde kardeşim sayılır kızıma mother care den çilekli tulum takımı çorap ve çıngırak almış öğlende asistanım çizgili bir elbide ve çorap almış geçen cumada basın grubundakiler elbiseyle alttan çıtçıtlı gömlek almıştı bu ara kızımın şansı açıldı 🙂
yok kız bende sizin yazdıklarınızı okuyunca aradım eşimi baykalın olayı borsayı etkiledimi diye baykalın herhangi bir etkisi olmuyormuş borsaya ama Avrupa birliğinin verdiği bi borç olayımı ne varmış o etkilemiş, daha önce %5 düşen borsa bu son olayda %7 çıkmış kötü bişey yok yani
hahah var dımı ayu yaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdm 1 saat once yıne yzayım oglen yemek yıyorz kız arkdsyla telefonda konusyr dıyorkı ona mıdemde gaz var sureklı gegırme gelıyor askım gegıryrm ztn falan dıyor hayr bende karsısında yemek yıyorum yaaa tobe tobeeee ay emre bana bole dıcek baslrm gegırmene derm cocuk yazk öle bir sıkntısı olnca bile yanmdn kacıyor kocamn gozunu seveym arada kızsamda=)