kız gıyerız belkı bıkını pembık.kırmızı çatlaklar beyaz olursa ve sporda yaparsak daha az belli olur inş.bencede şans işi bu çatlak.bana çıktı🙂 ya da mayokini modellerıne bakıcaz artık şöyle göbeğin alt tarafını kapatan
bende yedim geldim yemeğimi. Kızlar bende cumartesi doktora gittim bebişimi görmeye 37+4 2800 gr. nasıl sevindim anlatamam biraz kilo almış bebek sanki çok zayıf geliyordu bana.
bende yedim geldim yemeğimi. Kızlar bende cumartesi doktora gittim bebişimi görmeye 37+4 2800 gr. nasıl sevindim anlatamam biraz kilo almış bebek sanki çok zayıf geliyordu bana.
aman bende ztn selullt vardııı gıyyrdum soncta bide catlak olsn ne olck nazar boncumuzz olsn onlrda anne olmak kolaymııııııııııııı daaaaaaaaaaaaaaaaaa ben busene denız göremıcem o ayrı=)
ben bugün gidicektim ama kocam istanbula gidiyo🙁Bugün belli oldu.onsuzda gıtmek istemıyorum.Artık herşeyi kesinleştircez çünkü.Bide şu haziran anası geceliklerindenmi aldırsam benim kocaya.kızlar bişey dicem.Bu lohusa geceliği pijamalı olmıcakmı ya.Annem eskıden giydirmemişlerdi bana pijamalı.Gecelik istemişlerdi dedi.🙂