2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
etimelo, zeyneple senin gittiğin doktor aynıydı di mi
prof. muydu, riskli gebelik uzmanımı
arkadaşımın ikili testi riskli çıkmış, amniyosentez demiş ama düşük riskinide anlatmış
kararı ona bırakmış, bi doktoktorla daha görüşcek

hadi yaa inşallah sorun çıkmaz. bencede başka doktora daha gitsin.

kızlar sabah bir yazdım sonra işe daldım gittim.
ben de sadece duştan duşa bebe yağı sürüyorum ve henüz çatlamadım.ama ben genetik olduğunu düşünüyorum yani vucut yapısı ile alakalı bişey bu tamamen.iyiki boşuna pahalı kremlere para vermemişim 🙂
çatlamayacak gibi duruyorum dilerim de çatlamam.ama çatlarsam da kızıma feda olsun karnım hahaha ve tabi elveda bikiniler hoş ztn bu halde ne bikinisi giyeceksem bir süre veda ettim gitti bile bikinilerimee hahaha

kız gıyerız belkı bıkını pembık.kırmızı çatlaklar beyaz olursa ve sporda yaparsak daha az belli olur inş.bencede şans işi bu çatlak.bana çıktı🙂 ya da mayokini modellerıne bakıcaz artık şöyle göbeğin alt tarafını kapatan

bende yedim geldim yemeğimi. Kızlar bende cumartesi doktora gittim bebişimi görmeye 37+4 2800 gr. nasıl sevindim anlatamam biraz kilo almış bebek sanki çok zayıf geliyordu bana.

yemek yedm geldim kızlar yemek kötüydü bugün patates yemeği yemedm pilav bi kaşık bide çorba yedm off hep karbonhidratlı yemekler pişiyo ya buranın yemeklerini hiç özlemiycem valla zaten dün yengem gördü beni naber nevşehir patatesi dedi yiye yiye benzedik sanırım

çocukta bi kıllık var belli de kafamda nasıl tiksinç bi tip yaratmışım heee hiç buna benzemiyorduuu

iyyy
yemegımı yedım geldım kıslarrrrr grubada yetstım ehhe
buarada baktınmı hehehehee uyussss işte ya bugn yıne yemekde kız arkadasıyla konusrken dıyorkıı ya mıdemde gaz var sureklı gegırme gelyr diyor... Töbe töbeee bende yemek yıyorum karsısında dusun artık...
artk gulyrm uyusaa yaa sınrr

Geri