elh Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.041 duyfer_2006' Alıntı: hemşom temizlikmiş alışveriş derkenn kayboldum şimdi ayaklarmı uzatıyorum artık cnm sen ne alemdesin elifzel ne durumda Genişletmek için tıkla ... napim işte risk devam ediyo heran doğurabilirmişim oyuzden ilaç kullanıyorum 🙁 duyfer_2006' Alıntı: izmir yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... offf felaket varya çıplak dursam dükkanda bişi olur mu ki
duyfer_2006' Alıntı: hemşom temizlikmiş alışveriş derkenn kayboldum şimdi ayaklarmı uzatıyorum artık cnm sen ne alemdesin elifzel ne durumda Genişletmek için tıkla ... napim işte risk devam ediyo heran doğurabilirmişim oyuzden ilaç kullanıyorum 🙁 duyfer_2006' Alıntı: izmir yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... offf felaket varya çıplak dursam dükkanda bişi olur mu ki
A archimim Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.042 dilekdilek' Alıntı: slm kızlar nabersiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz dilekcim sen nasılsın?? duyfer_2006' Alıntı: tızlLARR ÖZEL BİRŞEY SORCAM ACCIK UTANIYORUMM Genişletmek için tıkla ... utanma sor. utanacak halimiz mi kaldı zaten
dilekdilek' Alıntı: slm kızlar nabersiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz dilekcim sen nasılsın?? duyfer_2006' Alıntı: tızlLARR ÖZEL BİRŞEY SORCAM ACCIK UTANIYORUMM Genişletmek için tıkla ... utanma sor. utanacak halimiz mi kaldı zaten
vatoz Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.043 elh' Alıntı: napim işte risk devam ediyo heran doğurabilirmişim oyuzden ilaç kullanıyorum 🙁 offf felaket varya çıplak dursam dükkanda bişi olur mu ki Genişletmek için tıkla ... olmazz sen cok şişko olmadın ama biz sıynsak kadnlr korkar kacar belkım=)
elh' Alıntı: napim işte risk devam ediyo heran doğurabilirmişim oyuzden ilaç kullanıyorum 🙁 offf felaket varya çıplak dursam dükkanda bişi olur mu ki Genişletmek için tıkla ... olmazz sen cok şişko olmadın ama biz sıynsak kadnlr korkar kacar belkım=)
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.044 dilekdilek' Alıntı: bizde utanma mı kaldı laa Genişletmek için tıkla ... burdanmı yazsam grupa msj mıı atsam
dilekdilek' Alıntı: bizde utanma mı kaldı laa Genişletmek için tıkla ... burdanmı yazsam grupa msj mıı atsam
arceya Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.045 archimim' Alıntı: inceliyorlardır şimdi kim osuruğa güldü, kimin osuruk kadar aklı yok diye :meri: Genişletmek için tıkla ... hee dimi ya da geçen günkü ekşınları yetiştirmişlerdir birbirlerine :çitos:
archimim' Alıntı: inceliyorlardır şimdi kim osuruğa güldü, kimin osuruk kadar aklı yok diye :meri: Genişletmek için tıkla ... hee dimi ya da geçen günkü ekşınları yetiştirmişlerdir birbirlerine :çitos:
arceya Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.047 duyfer_2006' Alıntı: burdanmı yazsam grupa msj mıı atsam Genişletmek için tıkla ... çok utanıyosan gruba mail at yivrum 😀
duyfer_2006' Alıntı: burdanmı yazsam grupa msj mıı atsam Genişletmek için tıkla ... çok utanıyosan gruba mail at yivrum 😀
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.048 elh' Alıntı: napim işte risk devam ediyo heran doğurabilirmişim oyuzden ilaç kullanıyorum 🙁 offf felaket varya çıplak dursam dükkanda bişi olur mu ki Genişletmek için tıkla ... BU VUCUDLA HİÇ BİRİMİZİN KILANA ZARAR GELMEZZ EMİN OL:meri:
elh' Alıntı: napim işte risk devam ediyo heran doğurabilirmişim oyuzden ilaç kullanıyorum 🙁 offf felaket varya çıplak dursam dükkanda bişi olur mu ki Genişletmek için tıkla ... BU VUCUDLA HİÇ BİRİMİZİN KILANA ZARAR GELMEZZ EMİN OL:meri:
lovefun Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.049 vatoz' Alıntı: bende haftada 1 yag suruyrm hergun suremyrm baznde 2 haftada 1 daha catlak yok ama bı catlcmm ozmnnn kabusss=)kızlar buarada karsımda calısan cocugu merk edenler sımdı bı fotmu etıketlıcm face gorun onuda=) caktırmadan bakın şiştt=) Genişletmek için tıkla ... ÇOCUKTA Bİ KILLIK VAR BELLİ DE KAFAMDA NASIL TİKSİNÇ Bİ TİP YARATMIŞIM HEEE HİÇ BUNA BENZEMİYORDUUU
vatoz' Alıntı: bende haftada 1 yag suruyrm hergun suremyrm baznde 2 haftada 1 daha catlak yok ama bı catlcmm ozmnnn kabusss=)kızlar buarada karsımda calısan cocugu merk edenler sımdı bı fotmu etıketlıcm face gorun onuda=) caktırmadan bakın şiştt=) Genişletmek için tıkla ... ÇOCUKTA Bİ KILLIK VAR BELLİ DE KAFAMDA NASIL TİKSİNÇ Bİ TİP YARATMIŞIM HEEE HİÇ BUNA BENZEMİYORDUUU
marya Hamiş Melek 10 Mayıs 2010 #19.050 archimim' Alıntı: ilk hamileliğinde çatlak var mıydı?? bende her gece pehlivan gibi yağlanıyorum . kaşıntısını da alıyor Genişletmek için tıkla ... Yok canım hiç olmamıştı o zaman krem yağ hiç bişey kullanmamıştım da tecrübesizlikten... Annem badem yağı almıştı onu da sürmedim bi kere bile... Ama bunda korkuyorum ikincide daha çok olurmuş çatlak... Nasip...
archimim' Alıntı: ilk hamileliğinde çatlak var mıydı?? bende her gece pehlivan gibi yağlanıyorum . kaşıntısını da alıyor Genişletmek için tıkla ... Yok canım hiç olmamıştı o zaman krem yağ hiç bişey kullanmamıştım da tecrübesizlikten... Annem badem yağı almıştı onu da sürmedim bi kere bile... Ama bunda korkuyorum ikincide daha çok olurmuş çatlak... Nasip...