2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya kızlar beniüm tansiyonum normla sanırım da 12-9, 11-7 falan ama nabzım hiç 100 ün altına düşmüyoo.. 105, 110 falan hep.. 140 a kadar çıkıyo... Sizin var mı öyle bir sorununuz..
benmde hep 100 un ustunde cıkyor cnm ama doktorum onada normal dıyorrr ay ben doktrlarda normal kelımesını duymaktan bıktımmmmmmmm aslında iyibişi ama=) ya ıhmal varsaaaama benm hamişlktn oncede 100 un ustunde cıkrdı teyzm kontrol et derdı bazn böle carpntm cok olrdu

hehe bence ıkmz bıaraya gelsek o işler hepten kalırr=) dusunsene 2 tane yuvarlanara iş yapmaya calısan hamiş amanınn saol cnm bnmmm=)bulcaz birilerini yaptırcaz olmazsa kadın tutcammm kaynanam gelıp temzlemeye dunden razı ama ben istemyrm onu=) stres yaprm onu gornce=) nihahaha
bende düşünemiyrum düşünsene elh varmış sen ben temizlik yapıyoz daha doğrusu yapmaya çalışıyoruzz ne komik.aman ha tek başına sakın yapma ben 5 dk ayakta kalamıyorum zaten

kızlar göbüşümde acayip bir kaşıntı var.kuruyup duruyo.bu arada çatlaklar ne durumda benım bu hafta biraz arttı gibi.kafayı yicem ilkin çok üzülüyorum sonra bunada şükür diyorum🙁

olurm olurm kusum
kıscemıze slm söle bissdennn=) gelsn kaynananda yazıktr bee mrk etmştr torunu=)

yok kuşmmm mrk eder diye ben onu ayrıntılıda ve daha kaç kere çağırdım hadi babaanne dedim ama o cvp vermedi bileee ondan yaneeeee geçen annemde geldi ya
taaa izmirlerden gelip dra randevü aldık onu duydu ayyy bende gelimmm dediiiii,
ondan kızıyom ben başlarda istemedi sonra annem gidince istedi yaaaa ondannnn

kızlar göbüşümde acayip bir kaşıntı var.kuruyup duruyo.bu arada çatlaklar ne durumda benım bu hafta biraz arttı gibi.kafayı yicem ilkin çok üzülüyorum sonra bunada şükür diyorum🙁

ya çok tuhaf ama bende hala çatlak yok . sadece bebe yağı sürüyorum. inşallah bundan sonra da çatlamaz dicem ama daha 1,5 ay var önümde

Geri