2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özge ben dr uma sordum aspirini 10 tane kaldı benim bitince bir daha alma dedi
kızalr birde asıl bundan sonra tuza dikkat et dedi tansiyon asıl son aylar yükselirmiş inşallah yükselmezde normal doğururum bende çok şükür daha şişlik olmadı eski yüzüklerimi takabliyorum

anam benim ayağımda kırmızılıklar var . böyle kılcal damar çatlaması gibi. ama sıcak mı bakmadım hiç.

korktum bak şimdi.

korkma hemen kılcal damar kızarıklığından bahsetmiyorum bölgeles kızarıklık ve sıcak olması ayrı bişey böyle acayip gergin ve sıcak olması ve dinlenince geçmemesi tehlikeli olabilir diye düşünüyorum dedim.

:puha::puha::puha: süpermiş... Ayı almış ayı kocam demekki.. Sen neden beni uyandırmıyorsun hayatım, ayıyı ayıya monte ederim öyle bir durumda.. Geçenlerde bende beni aldattığını gördüm.. hayırdır inşallah.. Bi takip falan mı etsem acaba..:boink:

AY AMAN NE BİLİİYİM HERŞEYİ ÇORBA ETMİŞİM RÜYAMDA. KESİN GÜLKURUSUNUN ARKADAŞINDAN ETKİLENDİM. AYIYI DA KOCAM ALCAM DİYE TUTTURMUŞTU KIZINA BEN DE BEĞENMEDİM HİÇBİRİNİ O DA ORDAN YER ETMİŞ HERHALDE. RÜYAMDA HARMANLAMIŞIM BUNLARI AMA OLAYIN KAHRAMANLARI EŞİN VE SEN OLDUN :puha:
BİLMİYORUM ARTIK Bİ EŞİNİ SORGUYA AL BAKALIM :puha:

Geri