2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay öldüm belimin ağrısından.. iki çarşaf, iki masa örtüsü, iki gömlek ütüleyebildim.. Bittim valla.. Sıra tüllere geldi şimdi.. mola vermek lazım tabi..

kız çarşafları tülleride mi ütülüyorsun?? tülleri ıslak ıslak asıyorum hiç ütü derdim olmuyor sende öyle yap.

güle güle kullan minerva. bizde mama sandalyesini kurduğumuz gün epey oynayıp eğlenmiştik 🙂 hala da arasına gidip bakıyorum diyorum bunun içine mi sığacaklar.

aynı şey gelmiş başımıza asneba. Benim eşim de ne dandikmiş bu yaa dedi annem de yanımızdaydı o da destek verdi. Boşver ufak minder de aynı işi görür diye ben de vazgeçtim. Şimdi de her bebek mağazasına gittiğimizde istersen alalım diyoo ama bana da annemin dediği mantıklı geldi. Eğer evde bişey uyduramazsak alıcam sonra

günaydın kızlar, bu sabah size evden sesleniyorum...ayy valla nasıl süper bişiymiş yaaaa. allah iş yerinde acı çeken tüm hamilelerin başına...

Süpriz bi şekilde bende evdeyim Leac... Erken izne çıktım..

Bende darısı çalışan tüm hamilelerin başına diyeyim ama ben pek de memnu değilim.. Bugünlük en azından.. İŞ güç yapmaktan geberdim yorgunluktan..İşte olsami oturur kızlarla muhabbet ederdim ne güzel..
:meri:

Ben de öyle hayal etmiştim arch ama olmadı, astım ıslak ıslak... Bi baktık buruşuk duruyo.. Sinir oldum indirdim ütülüyorum şimdi.. Daha güneşlikler var, indirilip ütülenecek.. Aman izne mi çıktım, milteci kampında mıyım belli değil. Annem geliyo şimdi yardıma ama ne kadar ne yapabiliriz bilmiyorum hiç.