2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar şu mycey'in emzirme yastığına baktım.İçi elyaf dolgu dıyo ben sert sunger sanıyodum ve benımkı elyaf dolgu dıye değiştircektim hatta.bıde mycey'inkiler fermuarlımıydı kızlar sanki fermuarlı demiştiniz benimki değil.Oda takımı yarın gelcek.hepsini aynı yerden almıştım.Olmazsa değiştiricem emzirme yastığını yarın🙂

bende de göbekte toplandı herşey. atom bombası gibi duruyorum
birde bacaklarımın üstü kalınlaştı .

biberon zaten kullanmayacağım ama emziği aldım ne olur ne olmaz diye.
maltepede by nemo var ya yatak aldığınız oradan biberon alacaktım kadın satmadı bana 🙂
şimdiden ne biberonu ,kaşıkla ver sakın biberona alıştırma dedi.

evet doğar doğmaz biberon vermeyin diyorlar sonra anne memesini kabul etmiyorlarmış. Ben de o yüzden nuby biberon almıştım ona kaşık uç aldım ayrıca. Daha kolay kullanılır diye düşündüm.

kızlar şu mycey'in emzirme yastığına baktım.İçi elyaf dolgu dıyo ben sert sunger sanıyodum ve benımkı elyaf dolgu dıye değiştircektim hatta.bıde mycey'inkiler fermuarlımıydı kızlar sanki fermuarlı demiştiniz benimki değil.Oda takımı yarın gelcek.hepsini aynı yerden almıştım.Olmazsa değiştiricem emzirme yastığını yarın🙂

ben emzirme yastığı da almadım bebişe yan yatış yastığı da :meri:

çok ihtiyaç hissedersem alıcam onları sonra

ayyy iyiyim kuzum shen nassısnnnnnn
ayy konuya bak yaufff şekil bozuklukları tam ben yane bak tım bahsediyonusss göğüs çatlaklarımdan toto büyümesinden hemennecik geldimmmmmmmmmm
muhabbetı hıssttn geldın ha kusum=) sen koysana bi hamiş fotonu face e goreym senüüü bak ben ayda 1 koyuyormm şişko şişko kendumuu hıc ceknme yok utanma (sıskoluktan tabe) yokbende=)

Geri