ay benim de dötüm büyüdügü kadar göğüslerim de büyüseydi keşke 85 takıyordum 90 takıyorum şimdi de.. bi tane büyük gelen sutyenim vardı, hala daha üst kısmında boşluk olusuyor.. eskiye göre tabii ki büyük ama öle umdugum büyüklüğe ulaşamadılar benim kilolar alt tarafta toplaniy
ay benim de dötüm büyüdügü kadar göğüslerim de büyüseydi keşke 85 takıyordum 90 takıyorum şimdi de.. bi tane büyük gelen sutyenim vardı, hala daha üst kısmında boşluk olusuyor.. eskiye göre tabii ki büyük ama öle umdugum büyüklüğe ulaşamadılar benim kilolar alt tarafta toplaniy
Benim gittiğim hastanenin doğum hemşiresi bana ne emzik nede biberon getirme dedi ilk 2 ay asla tavsiye etmiyorlarmış gerekirse bebeği şırınga veya kaşık biberonla basleyebilirsiniz ama biberon vermeyin dedi.Çünkü bebekler onları emince anne gögüsünü emekte zorlanıyorlar veya ağızlarına almıyorlar diyordu.
biberon zaten kullanmayacağım ama emziği aldım ne olur ne olmaz diye.
maltepede by nemo var ya yatak aldığınız oradan biberon alacaktım kadın satmadı bana 🙂
şimdiden ne biberonu ,kaşıkla ver sakın biberona alıştırma dedi.
bende de göbekte toplandı herşey. atom bombası gibi duruyorum birde bacaklarımın üstü kalınlaştı .
biberon zaten kullanmayacağım ama emziği aldım ne olur ne olmaz diye. maltepede by nemo var ya yatak aldığınız oradan biberon alacaktım kadın satmadı bana 🙂 şimdiden ne biberonu ,kaşıkla ver sakın biberona alıştırma dedi.
o kadın öle herşeyi satmıyor 🙂 kendide yeni doğum yapmış 1 yıl falan olmuş sanırım sürekli ondan bahsediyor... ben aldım 1 tane ama kullanmayı düşünmüyorum şimdilik
VALLA BEN KOCAMN BANA YALAN SOLEDIGINI DUSNYRM KUCKKEN DIYOR BUYUK SEVMEM NE O ÖLE KUCUK DAHA CEKICI SIMDIDE DIYOR BU HALLERI COK GUZL... FIS DIYE SONNCE NE DICK COK MERAK EDIYORM SARKIK FISLI HALLRI DAHA GUZLMI DICEK ACABAA