2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

annem geldi dün archiii izmirden o söyledi.onla aramızda 1 ay vardı.doğurdu ama böyle böyle olmuş dedi acayip şaşırdım.normal doğum yapmış.Alttan dikişli olmuş tabi🙂Bide 17 kıloyla gırmış doğuma doğumdan sonra eve gelince tartılmış ve 10 kılo vermiş dönmüş eve.hemen doğumdan sonra kıza 7 kilo kalmış yani.4 kılosuda kesın 1,5-2 haftada gider diyolar.Bizdende gider inş. kılolar sağlıkla bıran önce kızlar.

ben emzik askısı almadım. emziği bile vermeyi pek düşünmüyorum.. aventin emziğini almıştım onu yanımda götüreceğim.
inşallah kızımda emzik istemez

emzik askısını ipli olandan aldın dimi canım şu telefona takılan ince ipler gibi ucu çünkü ötekiler bu emziğe olmuyor

ay bilmiyomki canım onu alırken chıcconun askısını verdi kız.Ama dediğin gibi telfona takılanlar gibi.bıde bebişin yakasına tutturmak için mandal gibi bişeyi var.Aynı marka olduğundan olur diye açıp bakmadım.....

aaaa ne kadar güzel gimiş kilolar darısı başımıza banada herkes bebek doğunca en az 7-8 kilo gider diyor.

ay benim de dötüm büyüdügü kadar göğüslerim de büyüseydi keşke
85 takıyordum 90 takıyorum şimdi de..
bi tane büyük gelen sutyenim vardı, hala daha üst kısmında boşluk olusuyor..
eskiye göre tabii ki büyük ama
öle umdugum büyüklüğe ulaşamadılar
benim kilolar alt tarafta toplaniy

ne güzel kilolar gitmiş darısı başımıza.doğumdan sonra da tatlıya yüklenmezsek 3-4 ayda toparlarız inşallah

ben emzik askısı almadım. emziği bile vermeyi pek düşünmüyorum.. aventin emziğini almıştım onu yanımda götüreceğim.
inşallah kızımda emzik istemez

Benim gittiğim hastanenin doğum hemşiresi bana ne emzik nede biberon getirme dedi ilk 2 ay asla tavsiye etmiyorlarmış gerekirse bebeği şırınga veya kaşık biberonla basleyebilirsiniz ama biberon vermeyin dedi.Çünkü bebekler onları emince anne gögüsünü emekte zorlanıyorlar veya ağızlarına almıyorlar diyordu.