A archimim Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.691 bu ara rüyalarda doğuran doğurana 🙂 yakında gerçekten doğuracağız amaninnn
asfada Hamiş Melek 8 Mayıs 2010 #18.692 *stella*' Alıntı: minerva benim kızda dönüktü göremedik yüzünü normal doğum için iyi pozisyonsa sevindim bari benim doktorumda aynı şeyi dedi kasılmalar 10 dk ya düşerse ara dedi bazen 5 dk ya bile düşüyor ama düzenli olmadığı için panik yapmıyorum Genişletmek için tıkla ... ya saçma olacak ştellam ama kasılma şu benm de annattığım regl sancısı gibi olan durummuuuu yaufff annatın banaaa
*stella*' Alıntı: minerva benim kızda dönüktü göremedik yüzünü normal doğum için iyi pozisyonsa sevindim bari benim doktorumda aynı şeyi dedi kasılmalar 10 dk ya düşerse ara dedi bazen 5 dk ya bile düşüyor ama düzenli olmadığı için panik yapmıyorum Genişletmek için tıkla ... ya saçma olacak ştellam ama kasılma şu benm de annattığım regl sancısı gibi olan durummuuuu yaufff annatın banaaa
A archimim Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.693 arceya' Alıntı: benimki de 2 hafta önce lcw den hamile tişörtleri aldık al işte anneler günü hediyelerin dedi :çitos: Genişletmek için tıkla ... bana onu bile yapmadı hain adam
arceya' Alıntı: benimki de 2 hafta önce lcw den hamile tişörtleri aldık al işte anneler günü hediyelerin dedi :çitos: Genişletmek için tıkla ... bana onu bile yapmadı hain adam
A archimim Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.694 asfada' Alıntı: ya saçma olacak ştellam ama kasılma şu benm de annattığım regl sancısı gibi olan durummuuuu yaufff annatın banaaa Genişletmek için tıkla ... kasılmada ağrı değil de garip bir his oluyor. rahim sertleşip toplanıyor bir yerde. insanın nefesi kesiliyor o ara.1-2 dk sürüp geçiyor.
asfada' Alıntı: ya saçma olacak ştellam ama kasılma şu benm de annattığım regl sancısı gibi olan durummuuuu yaufff annatın banaaa Genişletmek için tıkla ... kasılmada ağrı değil de garip bir his oluyor. rahim sertleşip toplanıyor bir yerde. insanın nefesi kesiliyor o ara.1-2 dk sürüp geçiyor.
asfada Hamiş Melek 8 Mayıs 2010 #18.695 archimim' Alıntı: bana onu bile yapmadı hain adam Genişletmek için tıkla ... banadaaaa ben de hamileliğim boyunca bi tayt aldım o kadaaaaa gerçi azcık benm saflığımdan oldudaaaaa
archimim' Alıntı: bana onu bile yapmadı hain adam Genişletmek için tıkla ... banadaaaa ben de hamileliğim boyunca bi tayt aldım o kadaaaaa gerçi azcık benm saflığımdan oldudaaaaa
asfada Hamiş Melek 8 Mayıs 2010 #18.696 archimim' Alıntı: kasılmada ağrı değil de garip bir his oluyor. Rahim sertleşip toplanıyor bir yerde. insanın nefesi kesiliyor o ara.1-2 dk sürüp geçiyor. Genişletmek için tıkla ... ama şu adet dönemin de yaşadığımız garip bi his gibi yaneee
archimim' Alıntı: kasılmada ağrı değil de garip bir his oluyor. Rahim sertleşip toplanıyor bir yerde. insanın nefesi kesiliyor o ara.1-2 dk sürüp geçiyor. Genişletmek için tıkla ... ama şu adet dönemin de yaşadığımız garip bi his gibi yaneee
A archimim Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.697 asfada' Alıntı: banadaaaa ben de hamileliğim boyunca bi tayt aldım o kadaaaaa gerçi azcık benm saflığımdan oldudaaaaa Genişletmek için tıkla ... senin adın bundan sonra safsada olsun bende birşey almadım yaa 1 pantalon 2 gömlek aldım. eski bol kıyafetlerimi giyiyorum.habire kızçeme çalıştık
asfada' Alıntı: banadaaaa ben de hamileliğim boyunca bi tayt aldım o kadaaaaa gerçi azcık benm saflığımdan oldudaaaaa Genişletmek için tıkla ... senin adın bundan sonra safsada olsun bende birşey almadım yaa 1 pantalon 2 gömlek aldım. eski bol kıyafetlerimi giyiyorum.habire kızçeme çalıştık
A archimim Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.698 asfada' Alıntı: ama şu adet dönemin de yaşadığımız garip bi his gibi yaneee Genişletmek için tıkla ... adet dönemimde hiç böyle şey yaşamamıştım. karnım bir tarafa toplanıp sertleşiyor.taş yutmuş gibi oluyorum.
asfada' Alıntı: ama şu adet dönemin de yaşadığımız garip bi his gibi yaneee Genişletmek için tıkla ... adet dönemimde hiç böyle şey yaşamamıştım. karnım bir tarafa toplanıp sertleşiyor.taş yutmuş gibi oluyorum.
*STELLA* Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.699 asfada' Alıntı: ya saçma olacak ştellam ama kasılma şu benm de annattığım regl sancısı gibi olan durummuuuu yaufff annatın banaaa Genişletmek için tıkla ... sertleşme şeklinde oluyor canım ve rahim biyerde toplanıyor kasılma geçerken o sertleşme yavaş yavaş geçiyor
asfada' Alıntı: ya saçma olacak ştellam ama kasılma şu benm de annattığım regl sancısı gibi olan durummuuuu yaufff annatın banaaa Genişletmek için tıkla ... sertleşme şeklinde oluyor canım ve rahim biyerde toplanıyor kasılma geçerken o sertleşme yavaş yavaş geçiyor
S sevgi_melegi Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #18.700 ben hamile değilim ama çok özeniyorum hamile kadınları, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın