2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende bi tane sandalet alıcam, ayaklarım yanıyor spor ayakkabısının içinde artık. hem havadar ıyı gelır.

ben aslında biraz alıngan oldum galıba, ama mutsuz degılım, sadece çok alınganım hemen kusuyorum anama, kocama, yanı nazımın geçtıklerıne. bide ağladım bol bol hamılelıgımn başlarında, şimdı ıse heyecan bastırdı pamuk gıbı oldum, kurbanlık koyun gıbı acınacak haldeyım,

yok valla hiçde öyle hissetmiyorum ben heleki son bir haftadır

yok yav öle mutluluk hormonu fln..
sinirlenince hala gayet sinirliyim..
ama eşime karsı fln acayip yumusadım ben bu süreçte
eskiden cok kavga ederdik, gerçi o kavga etmez ben ederdim hep ama
şimdi ben de etmiyorum
öyle evde sinirsiz sakin bi tip oldum
belki de alakası vardır...

ewet aynen ben sabah aynaya baktığımda tanıyamadım kendimi haziranda nasıl olurum bilmiyorum artık boğa gibi gezerim ortalıklarda

bide geçen gün iş çıkışı işte eşimle markete girdik kasaya girmişti o bende dolanıyorum ay kadının teki geldi yanıma ay yazık nasıl ayakta duruyosun demezmi bana canım burnumda zaten sinirlendim döndüm neden duramıycakmışım dedim kadın döndü arkasını gitti ya ne tuhaf insanlar var ya

ben de mutsuz değilim de öylee havalarda dolaşan sevgi kelebekçiği gibi de değilim yani. Normal olarak devam ediyorum hayatıma ekstra bişey salgıladığım yok onu demek istedim. Öyle bi anlattılar ki yok dedim bende var bi eksiklik :meri:

Ama sanırım iş stresi ve yoğunluğu da etken

o bende oldu . eskiden daha sinirliydim. şimdi gülüp geçiyorum daha bir sakin oldum. tabi öyle bulutların üstünde dolaşma durumu yok ama eskisine göre daha sakin ve mutluyum

ellerim ve yüzüm değil ama ayaklarım felaket. akşamları hem sızlıyor hem şişiyor. fil ayağına döndü resmen