oh gülkurusu afiyet olsun ne güzel bu aralar bende evde olmayı çok istiyorum ya bünyem yoruldu gerçekten ellerim ayaklarım çok feci hep şiş artık yarın ayakkabı bakıcam kendime hiç bi ayakkabım olmuyo ayağıma
bende bi tane sandalet alıcam, ayaklarım yanıyor spor ayakkabısının içinde artık. hem havadar ıyı gelır.
dün gittiğim firmada bana daha önce doğum yapmış 2 kişi hamilelikte böyle aptal bi mutluluk sarhoşluğu içinde olduklarını ve bu sürecin doğumdan sonra 1 yıl sürdüğünü söyledi. Hormonlardan kaynaklıymış vücut mutluluk hormonu salgılarmış.
Sizde var mı böyle bişey yaaa??? Valla yazdıklarımıza göre ben hiçbirinizde böyle bişey sezmedim yoksa siz de böyle bulutların üstünde mi hissediyorsunuz kendinizi ben de mi var bi bozukluk?
Benim vücut paso sinir hormonu salgılıyoo mutluluk falan değil ...
anlamadım gitti yahuuu
Millet çok abartıyo sanırım
ben aslında biraz alıngan oldum galıba, ama mutsuz degılım, sadece çok alınganım hemen kusuyorum anama, kocama, yanı nazımın geçtıklerıne. bide ağladım bol bol hamılelıgımn başlarında, şimdı ıse heyecan bastırdı pamuk gıbı oldum, kurbanlık koyun gıbı acınacak haldeyım,