Benimde sağ elimde yüzük parmağım tetik parmal oldu 🙁 son bir haftadır doktor yapacak birşey yok elin şiştiği için sinirlere baskı yapıyor ama çok kötü hissedersen parol kullanabilirsin dedi ve ellerini mümkün olduğu kadar havada tutmak gerekiyormuş şimdilik beni çok rahatsız etmiyor
ellerım de benım de uyuşma var ama aşırı degıl, karıncalanıyor hemen de geçiyor. az kaldı kızlar yapacak birşey yok,sabrın sonu selamet olacak inşallah.
börek yaptım şimdı pişiyo, çayı da koydum, paşa uyuyor hala. ohh ne ala ben mi son ayımdayım o mu bellı degıl, hiç hızmet yok gebeye bizim evde.
afiyet olsun canım şimdi missss gibi olmuştur. Yarın anneme gideceğiz bende giderken onlara börek yapıp götüreyim diyorum annem bize nede olsa en sevdiğim yemeği yapacak 🙂
Bizde saat 7 de kahvaltı yaptık Egenin babası işe gitti sonra ben evde onu bekliyorum 🙂
kalabalık kahvaltı sofraları ne guzel olur, çok özledım o gunlerı, anneannem neler yapardı neler, gelınler damatlar torunlar itişe kakışa yerdık kuçuçuk evde. ALLAH bizlere de nasıp etsın oyle kalabalık aile olmayı.
oh gülkurusu afiyet olsun ne güzel bu aralar bende evde olmayı çok istiyorum ya bünyem yoruldu gerçekten ellerim ayaklarım çok feci hep şiş artık yarın ayakkabı bakıcam kendime hiç bi ayakkabım olmuyo ayağıma
dün gittiğim firmada bana daha önce doğum yapmış 2 kişi hamilelikte böyle aptal bi mutluluk sarhoşluğu içinde olduklarını ve bu sürecin doğumdan sonra 1 yıl sürdüğünü söyledi. Hormonlardan kaynaklıymış vücut mutluluk hormonu salgılarmış.
Sizde var mı böyle bişey yaaa??? Valla yazdıklarımıza göre ben hiçbirinizde böyle bişey sezmedim yoksa siz de böyle bulutların üstünde mi hissediyorsunuz kendinizi ben de mi var bi bozukluk?
Benim vücut paso sinir hormonu salgılıyoo mutluluk falan değil ...
kızlar ben de çok şişiyorum ya ayaklrım artık tanınmayacak halde ayrıı ellerim de şişmeye başladı böyle sıkınca fln acıyor eklem yerlerim evet çok az kaldı sabredecez artık hatta sanırım hafiften yüzümde sabahları şişiyor artık