günaydın kızlar off şu ctesi günlerine sinir oluyorum işe gelmeye ya valla bebek olduktan sonra napıcam etcem ctesi olmayan bi yerde ç alışmak istiyorum
ben 3 te kalkıyorum her gece sonrasında da uyumak için zorluyorum kendimi valla
bir ara ay uyuyamıyorum diye televizyon falan izliyordum baktım olcak gibi değil ne yapıp edip uyumaya çalışıyorum artık.
bir ara ay uyuyamıyorum diye televizyon falan izliyordum baktım olcak gibi değil ne yapıp edip uyumaya çalışıyorum artık.
al benden de o kadar canım. aynı sendrom. gece 3 gıbı wc ye kalkıyorum sonra gözler faltaşı gibi, kalkmasam altıma yapcam kalksam uyuyamıyorum, ezıyet valla. sonra sabah ezanına kadar dön babam dön. şimdıden uykusuz gecelere alıştırdılar bızı
aynen bende sabah 6 da eşim gelmiş başıma sen neden odada değilsin birşey mi oldu diyor benim yüzümden oda uyuyamıyor .Sona yaklaştıkça heyecan basıyor sanırım gecede öle oldu bir heyecan mide bulantısı ve kalp çarpıntısı yarım çay bardağı süt içtim sonrada tv karşısında uyumuş kalmışım.