yaaa işte öleler napcan cnmm ne anlıyolar dicem çünkü istemeyerek ve seviyesiz olduğunu öne sürdükleri bi topic burasııı ee daha neyi mrk ediyolar annamıyorum açıkçası neyse ya onlarda böle tadmin oluyolar
sevıyeyı ne kadar sevdıklerı ortada, eger sevıye dedıklerı şey arsızlıksa bırak bızım topıgımız sevıyesız olsun. bız memnunuz halımızden ısteyen yazar ısteyen çeker gıder.bu kadar basıt. aman çoluk çock işte.
kızlar ben de kaçıyıorum hepınızı koceman öpuyorum.
sevıyeyı ne kadar sevdıklerı ortada, eger sevıye dedıklerı şey arsızlıksa bırak bızım topıgımız sevıyesız olsun. Bız memnunuz halımızden ısteyen yazar ısteyen çeker gıder.bu kadar basıt. Aman çoluk çock işte.
Kızlar ben de kaçıyıorum hepınızı koceman öpuyorum.
valla beraber yapıcaz ztn mönü belli menemen patates kızartması ve cacık.cünkü nedense cok bitkinim bu akşam bişey yapasım yok valla..iştemisin sen hala asıl ben sana kıyamam yazık sana yaa 🙁 saat kaç oldu baksanaa
valla beraber yapıcaz ztn mönü belli menemen patates kızartması ve cacık.cünkü nedense cok bitkinim bu akşam bişey yapasım yok valla..iştemisin sen hala asıl ben sana kıyamam yazık sana yaa 🙁 saat kaç oldu baksanaa