2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaaa kızlar ne manyaksunuz amma kaynatmışsınız gulerek okudum, 2 krep yimege gıttım topık yıkılmış

Kızlar sonunu ben de kaçırdım ya.. Kocama camları sildirdim de.. Oh be! Bi şey yapılmış oldu en azından.. Yarın da perdeler tüller yıkanacak.. Hafta içi de kıyafetleri yıkarım.. haftasonu da ütü.. Ohh Sonra karnı burnunda partime hazırlanabilirim.. .

KRALİÇE şuan yeni olduğu için kabullenemiyolar.zamanla senide aralarına alırlar.ilk önce tweety muhabbetleri olur

yanlız bızı çok ıyı tanıdıgı yetmezmiş gıbı başkalarına da anlatıyor huylarımızı, amma takıp etmiş. valla çok guldum

Kızlar sonunu ben de kaçırdım ya.. Kocama camları sildirdim de.. Oh be! Bi şey yapılmış oldu en azından.. Yarın da perdeler tüller yıkanacak.. Hafta içi de kıyafetleri yıkarım.. haftasonu da ütü.. Ohh Sonra karnı burnunda partime hazırlanabilirim.. .

hade gule gule pislen canım

arkadaşlarmı olacak akrabalarmı
yoksa karma gün gibi bişeymi olacak
ikram olarak ne düşünüyorsun :parti:

Geri