A archimim Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.462 pembik' Alıntı: zaten temelli evlat edinmeyecekler kediciği geri bırakacak aldığı yere yolda ağlamasın diye sadece..ayrıca da merak etme süt alır beslerler 🙂 ama bulamamış ztn.oyuncakla kanmaz ki egecik.kedileri çok seviyor da ondan cnm Genişletmek için tıkla ... ayy yazık kıyamam. bende tam tersiydim anneannem bakıyordu bana. akşam annem gelince çikolatayla gelirdi beni eve götürmek için. gene de ağlayarak giderdim 🙂
pembik' Alıntı: zaten temelli evlat edinmeyecekler kediciği geri bırakacak aldığı yere yolda ağlamasın diye sadece..ayrıca da merak etme süt alır beslerler 🙂 ama bulamamış ztn.oyuncakla kanmaz ki egecik.kedileri çok seviyor da ondan cnm Genişletmek için tıkla ... ayy yazık kıyamam. bende tam tersiydim anneannem bakıyordu bana. akşam annem gelince çikolatayla gelirdi beni eve götürmek için. gene de ağlayarak giderdim 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.464 dilekdilek' Alıntı: bende artık sizin gibi kırmızı oldum yuppiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... aaa seni kim hamile bıraktı. bu görev benimdi ben seni kızartacaktım kimden bu çocuk dilek
dilekdilek' Alıntı: bende artık sizin gibi kırmızı oldum yuppiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... aaa seni kim hamile bıraktı. bu görev benimdi ben seni kızartacaktım kimden bu çocuk dilek
arceya Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.465 archimim' Alıntı: aaa seni kim hamile bıraktı. bu görev benimdi ben seni kızartacaktım kimden bu çocuk dilek Genişletmek için tıkla ... ahah deli yaaa
archimim' Alıntı: aaa seni kim hamile bıraktı. bu görev benimdi ben seni kızartacaktım kimden bu çocuk dilek Genişletmek için tıkla ... ahah deli yaaa
vatoz Aktif Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.467 hoşgelmişşşşşşşşşşşş=)ama yıne geyık muahbbetıne denk geldii sanırm =) benim geyık yapasım var
dilekdilek Hamiş Melek 7 Mayıs 2010 #18.468 archimim' Alıntı: aaa seni kim hamile bıraktı. bu görev benimdi ben seni kızartacaktım kimden bu çocuk dilek Genişletmek için tıkla ... gelen misafirlerden acaba Kraliçeden olabilr mi sorun bakalım kendine
archimim' Alıntı: aaa seni kim hamile bıraktı. bu görev benimdi ben seni kızartacaktım kimden bu çocuk dilek Genişletmek için tıkla ... gelen misafirlerden acaba Kraliçeden olabilr mi sorun bakalım kendine
celinee Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.469 elh' Alıntı: kraliçe gelmiş hoşgelmiş Genişletmek için tıkla ... ......................... diyecek bişi bulamadım..
elh' Alıntı: kraliçe gelmiş hoşgelmiş Genişletmek için tıkla ... ......................... diyecek bişi bulamadım..
arceya Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.470 QUOTE=celinee;523558]......................... diyecek bişi bulamadım..[/QUOTE] neden yivrum