2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cnm cagrmasanda uzulur dogru benmde esımın kuznının eşi var onunda cocugu olmuyor bıara bunalıma gırmıstı hıcbırımızle(hamilelerle) gorusmuyordu ama sımdı herseyıme yardıma gelıyor hatta dıyor ozmnlr kotydum alıstım artk hersey allahtan dıyorrr ve cagrmazsam uzulecegını soluyor cokda zevklı valla herseyımı ona danısyrm bıdee

büyükçekmece olur mu canım

mayıs ortası gibi gelecek o gelene kadar yıkama işini bitireyim. ütü işi beni aşar minik minik bir dünya kıyafet.
eşimin gömlekleri bile daha kolay ütüleniyor 🙂

iyi ozaman zaten yıkayıp kurutmakta bişi yokta önemli olan ütü benimde annem geldi birgün sabahtan öğlene kadar ütüledi 🙂 zaten ben öle çok birşey almamıştım kolay oldu yıkanması yerleşmesi . kendi odamda bir dolabı boşalttım oraya yerleştirdik eşyalarını .

Bu arada hastane çantasını da genel anlamda yerleştirdik ama eksikleri daha var. Her takımı ayrı bir torba içerisinde çantaya koydum ama içeri vereceğimi bez bir çantada ayrı koydum ve içeri vereceğim çantaya 1 bebek bezi de ekledim. Aslında hastanede ki doğum hemşiresi hiç beze hastabezine kadınbağına gögüs kremine gerek yok dedi ama biz koymuş olduk. En az 3 gecelik veya pijama getir dedi benim 1 gecelik 1 pijamam var 1 tane daha almam lazım bebek içinde 3 takım getirmen yeterli olur dedi.

çalışabilir raporundan bana 2 nühsa vermişlerdi biri orjinal biri fotokopi fotokopi olanı çalıştığın yere vericen orjinalini kendin saklıcan raporu kapattırıcağın zaman yanında getiricen 3 adette vizite kağıdı getiricen demişlerdi. Ama ben evde unutmuşum işte şimdi şirketten fotokopisini aldım gidicem birazdan tekrar bide kendin gelmen lazım dediler bana. Gerçi müsait olmasam eşimin gitmeside oluyor sanırım belkide ben müsaitim diye öyle demiştir doktor

3 takım gecelik mi

bende 2 tane var valla. birde o mu çıktı başımıza. bende hastane çıkışlarını bohçalara sardım tam çeyiz gibi oldu 🙂
biz çantaları tam hazırlayalım da ne olur ne olmaz. kullanılan kullanılır gerisini eve getiririz