2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burdayım canım okuyordum sinirlerim zıpladı yine . burdada gelip bulmuş bize. Bide eski sitenin yöneticileriyle kapışma halindeyim kalacaklar elimde. Curly yede sıkı döşendim. Valla gerekirse iletişim departmanlarını ile görüşüp reklam gelirlerinin düşmesini sağlayabilirim o derece sinirliyim yani:n028:
vay be azrail gibi peşimizde desene😛iha:

Kizlar Sonsuzhayal le Balkavanozu bilmiyo burayi galiba...herkes nereye gidiyo nerden konuscaz yazmislar..onlara ne diyeyim?

Grubun mailini ver ordan söyleyelim yada face gelsinler siteden özel mesaj yazma herkesin üyeliği silinmesin bir kaç kişi kalsın ki aramızda ajana ihtiyacımız olabilir

burdayım canım okuyordum sinirlerim zıpladı yine . burdada gelip bulmuş bize. Bide eski sitenin yöneticileriyle kapışma halindeyim kalacaklar elimde. Curly yede sıkı döşendim. Valla gerekirse iletişim departmanlarını ile görüşüp reklam gelirlerinin düşmesini sağlayabilirim o derece sinirliyim yani:n028:
ne diyolar yaa
yazsana bize mailden

burdayım canım okuyordum sinirlerim zıpladı yine . burdada gelip bulmuş bize. Bide eski sitenin yöneticileriyle kapışma halindeyim kalacaklar elimde. Curly yede sıkı döşendim. Valla gerekirse iletişim departmanlarını ile görüşüp reklam gelirlerinin düşmesini sağlayabilirim o derece sinirliyim yani
:n028:

ooo zeynep öyle birşey yapsan süper olur

Anlarlar mı dersin?

anlamazlar ve msjını da anında silerler
boşver gel sen takıl burda

ay bu avatar olayını sonraya bırakıyorum o zaman
ıspanak pişirmem lazım😱rkide:
bideee beşikimiz gelmiş, akşama eşim getirecek:ehi:

yap kıs yap

Geri