arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.901 etimelo' Alıntı: ah nan maaş miktarını okuyunca bayılıyorum zannettim Genişletmek için tıkla ... ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos:
etimelo' Alıntı: ah nan maaş miktarını okuyunca bayılıyorum zannettim Genişletmek için tıkla ... ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos:
etimelo Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.902 pembik' Alıntı: o sektör öyle canım genelde maaşlar. Genişletmek için tıkla ... ay naapiyosunuz bu sektörde??? devlet kurtarma mı?
pembik' Alıntı: o sektör öyle canım genelde maaşlar. Genişletmek için tıkla ... ay naapiyosunuz bu sektörde??? devlet kurtarma mı?
etimelo Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.903 arceya' Alıntı: ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos: Genişletmek için tıkla ... .......................
arceya' Alıntı: ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos: Genişletmek için tıkla ... .......................
A archimim Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.904 etimelo' Alıntı: ah nan maaş miktarını okuyunca bayılıyorum zannettim Genişletmek için tıkla ... benim niye bir ara sesim çıkmadı zannediyorsun. bayıldım acile kaldırdılar 🙂 şaka bir yana allah daha çok versin zeynepcim. aramızda geç saatlere kadar çalışan bir sen varsın o kadar maaşı da al bir zahmet pembik' Alıntı: o sektör öyle canım genelde maaşlar. Genişletmek için tıkla ... yeni sektörümü buldum. reklamcı olucam büyüyünce
etimelo' Alıntı: ah nan maaş miktarını okuyunca bayılıyorum zannettim Genişletmek için tıkla ... benim niye bir ara sesim çıkmadı zannediyorsun. bayıldım acile kaldırdılar 🙂 şaka bir yana allah daha çok versin zeynepcim. aramızda geç saatlere kadar çalışan bir sen varsın o kadar maaşı da al bir zahmet pembik' Alıntı: o sektör öyle canım genelde maaşlar. Genişletmek için tıkla ... yeni sektörümü buldum. reklamcı olucam büyüyünce
etimelo Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.905 arceya' Alıntı: ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos: Genişletmek için tıkla ... a görgüsüz bi de utanmadan çocuk arabasını falan teyzenlere kakaladın
arceya' Alıntı: ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos: Genişletmek için tıkla ... a görgüsüz bi de utanmadan çocuk arabasını falan teyzenlere kakaladın
pembik Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #17.906 etimelo' Alıntı: ay naapiyosunuz bu sektörde??? devlet kurtarma mı? Genişletmek için tıkla ... valla ben o sektörde değilim bunu diyeyim öncelikle 🙂 keşke olsaymışım diyorum ama 🙂 bilmem zeynep.e soralım napıolarmış sadece planlama kısmımız tutuyor zeynep.le 🙂
etimelo' Alıntı: ay naapiyosunuz bu sektörde??? devlet kurtarma mı? Genişletmek için tıkla ... valla ben o sektörde değilim bunu diyeyim öncelikle 🙂 keşke olsaymışım diyorum ama 🙂 bilmem zeynep.e soralım napıolarmış sadece planlama kısmımız tutuyor zeynep.le 🙂
lovefun Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.907 arceya' Alıntı: ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos: Genişletmek için tıkla ... bari net maaşım yaz da inandırıcı olsun az daha
arceya' Alıntı: ben verem sana benimkinden benim brütüm de 9500 TL. :çitos: Genişletmek için tıkla ... bari net maaşım yaz da inandırıcı olsun az daha
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.908 etimelo' Alıntı: a görgüsüz Genişletmek için tıkla ... ben böyleyim :çitos: kabul etceksen böle et.. verem diyon istemiyon da alla alalaaaa :çitos:
etimelo' Alıntı: a görgüsüz Genişletmek için tıkla ... ben böyleyim :çitos: kabul etceksen böle et.. verem diyon istemiyon da alla alalaaaa :çitos:
pembik Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #17.909 archimim' Alıntı: benim niye bir ara sesim çıkmadı zannediyorsun. bayıldım acile kaldırdılar 🙂 şaka bir yana allah daha çok versin zeynepcim. aramızda geç saatlere kadar çalışan bir sen varsın o kadar maaşı da al bir zahmet yeni sektörümü buldum. reklamcı olucam büyüyünce Genişletmek için tıkla ... bana da versinler o kadar para ben de çalışırım 🙂
archimim' Alıntı: benim niye bir ara sesim çıkmadı zannediyorsun. bayıldım acile kaldırdılar 🙂 şaka bir yana allah daha çok versin zeynepcim. aramızda geç saatlere kadar çalışan bir sen varsın o kadar maaşı da al bir zahmet yeni sektörümü buldum. reklamcı olucam büyüyünce Genişletmek için tıkla ... bana da versinler o kadar para ben de çalışırım 🙂
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.910 etimelo' Alıntı: a görgüsüz bi de utanmadan çocuk arabasını falan teyzenlere kakaladın Genişletmek için tıkla ... böle daha datlu oluyo biliyon nu.. hepsi bana kalıyo perenin :çitos: yiyom yiyom zıcıyom :çitos:
etimelo' Alıntı: a görgüsüz bi de utanmadan çocuk arabasını falan teyzenlere kakaladın Genişletmek için tıkla ... böle daha datlu oluyo biliyon nu.. hepsi bana kalıyo perenin :çitos: yiyom yiyom zıcıyom :çitos: