2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar bişey sorcam özellikle lovefun sen bilirsin doğum iznindeyken maaşımızı 16 haftanın sonunda devletten alıcaz ya kendi maaşımızın birebir aynısını almıyoruz değilmi?? Bir tavan sınırı varmı tazminatta olduğu gibi tam olarak nekadar alacağımızı nasıl öğrenebiliriz??

ssk bildirilen brüt ücretinle alakalı canım alacağın ücret. Ilk 2 gün ücretini vermez ssk. Onu düşüp kalanın da 2/3 ü gibi bi rakam yapıyor eline geçecek rakam. Yani işte maaş olarak aldığın net rakam. Ssk 2/3 gibi veriyor ama brütten hesaplıyor.
çok deli rakamlar farketmiyor yani
tabii ssk ya tam ücret üzerinden gösteriliyorsan.
Bi de ssk tavan ücreti var tabii

kızlar bişey sorcam özellikle lovefun sen bilirsin doğum iznindeyken maaşımızı 16 haftanın sonunda devletten alıcaz ya kendi maaşımızın birebir aynısını almıyoruz değilmi?? Bir tavan sınırı varmı tazminatta olduğu gibi tam olarak nekadar alacağımızı nasıl öğrenebiliriz??
tam rakam bilmiyorum ben ama bildiğim kadarıyla işyeri maaşını sigortaya tam gösterip yatırıyorsa primi aldığın maaşa yakın bişey alıyorsun biraz daha az oluyor devletten aldığın.

bi de o var demi yaa. düğün gecesi gibi herkes ne yaptığını bilecek hahaha
neyse en iyisi çocuğu yatırır yatırmaz işe koyulmak. zaten sıpalar saat başı kalkıyorlar ne yapsak kardır 🙂

ama o durumda sakat bebeğin başka odada olması gerekiyor bebek bizim yanımızda yatacak e bizim başka odaya transferimizde söz konusu değil annem bizde kalıcak ben bunu kocama danışınca buluruz bir yol merak etme diyor olmadı bazı geceler bebeği annemin odasına bırakıcakmışız oldu dedim iyice yüzgöz olalım. Uzmanlarda bebek küçük ve uykuda bile olsa asla onun yanında yapmayın diyor bizim koca ile kavuşmamız bu durumda başka bahara kalabilir valla

ay bütün eğlenceyi kaçırdım gene... Ispanağı da ben çok severim yaww..
Bide beni de yazın listeye... En son ne zamandı unuttum ben.. Benim koca istiyo istemesine de benim canım yanıyo diye hiç bişi demiyo..

ama o durumda sakat bebeğin başka odada olması gerekiyor bebek bizim yanımızda yatacak e bizim başka odaya transferimizde söz konusu değil annem bizde kalıcak ben bunu kocama danışınca buluruz bir yol merak etme diyor olmadı bazı geceler bebeği annemin odasına bırakıcakmışız oldu dedim iyice yüzgöz olalım. Uzmanlarda bebek küçük ve uykuda bile olsa asla onun yanında yapmayın diyor bizim koca ile kavuşmamız bu durumda başka bahara kalabilir valla

uykuda bile niye yapılmıyor alla alla?? büyük olsa neyse de 6 ayına kadar ne anlayacak.
bizim evde kimse olmayacağı için çocuğu beşiğine yatırır başka odaya gideriz. ama senin yanında annen olacağı için işin daha zor .

ssk bildirilen brüt ücretinle alakalı canım alacağın ücret. Ilk 2 gün ücretini vermez ssk. Onu düşüp kalanın da 2/3 ü gibi bi rakam yapıyor eline geçecek rakam. Yani işte maaş olarak aldığın net rakam. Ssk 2/3 gibi veriyor ama brütten hesaplıyor.
çok deli rakamlar farketmiyor yani
tabii ssk ya tam ücret üzerinden gösteriliyorsan.
Bi de ssk tavan ücreti var tabii

yaa benim maaşım tam gösteriliyor ama sanırım tavanın üstünde kalıyor o yüzden ben maaşıma yakın bir rakam alamıcam sanırım bu tavan nedir tam olarak ??

yaa benim maaşım tam gösteriliyor ama sanırım tavanın üstünde kalıyor o yüzden ben maaşıma yakın bir rakam alamıcam sanırım bu tavan nedir tam olarak ??
tavan ücrte buyuk bı ıhtımalle sende ne gozukuyosa odur canım.çünkü maaşıma yakın dıyosun.mesela tavan ücret 4.738,50 tl canım hazıran sonun kadar.Bundan fazlaya gelıyosa burutun bu gosterılıyodur.

Geri