2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide doğumdan kırk gün sonra yapmıcaz dimi. İşte ben ondan korkuyorum 1 ay zaten tık yok bide lohusa 40 gün 2 ay kardeş kardeş yatıcaz yani. İlki acır gibi geliyor doğumdan sonra ne alakaysa.

yok yok acımaz acırmı hiç.acımasını düşünemem hiç umrumda değil yani.Az da kafaları cektıkmı acı fılan kalmaz zaten.Zeynepçim valla oyle bırakma boyle bırakma ozamn topun ağzına gelırız dıyorum ben🙂yakın bi yere 1 guncük bı kaçamak.Güzel olur ya.ben bunun hayalını kuruyom valla🙂fakirin duası işte🙂

şaka mı yapıyorsun 🙂 biz kızı yaptık ondan sonra tık yok. lohusalıktı hamilelikti derken nerdeyse 1 sene hiçbir şey yapmamış olacağız. sen 2 ayın derdindesin

ben acır diye korkuyorum sanki orası kapanacak gibi geliyor bana daha da açılmazsa iyidir:meri: Bizde 41.gün anneme bırakmaya karar verdik bebişimizi. Alkol muhabbetini çok özledim zaten hatırlatmayın bana hamileliğimde resmen Bira aşerdim. emzirirken de içilmezmiş kızlar haberiniz olsun🙁

üffffffff işim çok, hep kaçırdım geyikleri...
bu akşam istanbulda ıspanak satışında rekor olacak demek ki 🙂))

valla zeynep bizde sizinle aynı durumdayız, bozulmaya da başladım hafiften, ne yani şimdi ben anne oldum şekşiliğim kalmadı mı diye,diyorki bi çıksın aramızdan, herşey eski haline dönecek.

ya haklısın esasında ama bebeği anneme bırakıp gidincede sanki o iş için gittiğimizi bilecek gibi geliyor bana yoksa biryerlere gitmeyi bende isterim

OHOOO 2 AYDA KAPANIRSA BİZİMKİLERİN ÜSTÜNE BETONARME BİNA DİKİLDİ O ZAMAN

ya haklısın esasında ama bebeği anneme bırakıp gidincede sanki o iş için gittiğimizi bilecek gibi geliyor bana yoksa biryerlere gitmeyi bende isterim
aman bilsin daha ii sevınır.karı koca bırbırlerını ozlemişler n guzel dıye🙂Valla ben takardım eskıden şimdi hiç takmıyorum doğanın kanunu valla.bende babam annem varken gıdıcem.İşle ilgili bişeyler uydurcaz.Onlarda yutmucak ama yutmuş gibi tabi gidin kızım dıcek🙂İki tarafda brbirini kandırcak ama sonuçta güzel bişey olcak..Hiç takma valla.annene soylesen hemen gıt der zaten🙂:meri:

kızlar bişey sorcam özellikle lovefun sen bilirsin doğum iznindeyken maaşımızı 16 haftanın sonunda devletten alıcaz ya kendi maaşımızın birebir aynısını almıyoruz değilmi?? Bir tavan sınırı varmı tazminatta olduğu gibi tam olarak nekadar alacağımızı nasıl öğrenebiliriz??

bi de o var demi yaa. düğün gecesi gibi herkes ne yaptığını bilecek

neyse en iyisi çocuğu yatırır yatırmaz işe koyulmak. zaten sıpalar saat başı kalkıyorlar ne yapsak kardır 🙂