azgınlıkta benımde kalır yanım yok ama işte dayanıyoz🙂bıde bırı demış kocama sakın sabırlı ol yapma demiş bu bı duydu tamam odu kopuyo vıcdan azabı cekerız dıye,zarar gorcek dıye.ne yapalım az kaldı artık.ben 1 haftalık süt sağsam eyri yani🙂
ayyy senin bu kaynanada oto moka bekliyor arasan yeter, bide tatil gününü onunlamı geçireceksin pazarda annalere günü o günde gideceğiz dersen düşüp bayılcam
ayy yok pazar yatıcam valla. cumartesi ikisini de aradan çıkarırım artık. zaten bu son gidişlerim daha da gidemem kusura bakmasınlar. karnım burnumda yollara düşüyorum her hafta
ya bizimkisi ztn o zmn dedi lafını sen anaç ben babaç diye karnımda bebek varken olmazmış bir tuhaf geliyormuş ona..bana da geldiğinden sesimi cıkarmadım ama simdik tırstım birden
yok ben topun ağzında değilim ama benim koca bu tavrını doğum sonrasıda sürdürürse kendisi topun ağzında olacak haberiniz olsun ama ben uyardım kendisini yok karıcım olurmu öyle şey ben nefsi olan bi adamım kızım gelsin sen iyileş herşey normale dönecek dedi bakalım hayırlısı
aynı şekılde canım benımkıde kızının evı gıbı goruyo.bı tuhaflaştı ılk zamandan berı.bana da tuhaf geldı ama alıştım.doğumdan sonra banasa ilk gıbı gelcek ve heycan yapıyorum🙂hatta dun konuştuk 1 gunluğune sut sağarsın kaçarız bıyerlere dedi🙂valla acayıp guzelde değerlendirilebilir durum yani.hergun dalga geçiyoz gun sayıyoz şukadar gun kaldı dıye🙂
bide doğumdan kırk gün sonra yapmıcaz dimi. İşte ben ondan korkuyorum 1 ay zaten tık yok bide lohusa 40 gün 2 ay kardeş kardeş yatıcaz yani. İlki acır gibi geliyor doğumdan sonra ne alakaysa.
bide doğumdan kırk gün sonra yapmıcaz dimi. İşte ben ondan korkuyorum 1 ay zaten tık yok bide lohusa 40 gün 2 ay kardeş kardeş yatıcaz yani. İlki acır gibi geliyor doğumdan sonra ne alakaysa.
şaka mı yapıyorsun 🙂 biz kızı yaptık ondan sonra tık yok. lohusalıktı hamilelikti derken nerdeyse 1 sene hiçbir şey yapmamış olacağız. sen 2 ayın derdindesin