2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
leach ama bıle bıle buna katlanmak tek gecelıke olsa kadına değer vermesede sonuçta onunla sex yapmış olması ya da sende yapsan bu durumu nasıl karşılıyacak olması.ne bıleyım çok zor bı durum.tabı yuvayı yıkmak okadar kolay değil.sevgili olsan basarsın tekmeyi gider ama evlılık ve helekı çocuk varsa farklı oluyo herşey.ama aklına gelır ınsanın hep o olay ya.neden ıhtıyaç duydu dıye

ben kocama tek şey söylüyorum...
beni aldatırsan cükünü koparırım :çitos:

beynine nası yer ettiyse, o da böyle bir konu açıldıgı zaman arkadaşlar arasında, hee yapayım da ceren cükümü koparsın diyor :çitos:

kızlar doktora gıttım geldım doktora soledım tamam dedı nst ye soktu sonucuyla saat 3 de ozelıne gıtcem orda duruma gore bakcak korkma devam etmedıyse sorun yoktur ama tedbırımızı alalım dedı

Valla yaşanmadan anlaşılmıyor kızlar.. Ben derim ki düşmanım bile yaşamasın.. Öyle bir ikilem ki içinden çıkılması pek mümkün olmuyor.. Ben evlenmeden az önca yaşadım, evliyken yaşamadım ama işte ne vazgeçebildim, ne içime sindirebildim.. Ama acısı geçiyormuş.. Hayat devam edebiliyormuş..

kızlar doktora gıttım geldım doktora soledım tamam dedı nst ye soktu sonucuyla saat 3 de ozelıne gıtcem orda duruma gore bakcak korkma devam etmedıyse sorun yoktur ama tedbırımızı alalım dedı

Hadi gözünaydın canım... Tedbir almak da fayda var tabi.. Umarım 3 de gidip gelip gene iyi haberler verirsin bize..

leach peki eşin varken seks ihtiyacını niye başka bir kadınla gidermeye kalkar bi erkek
şöyle bi durum olsa, yurt dışına 6 aylığına yada 1 yıllığına çalışmaya gitti
ve ihtiyacı oldu oldu böyle birşey o zaman senin dediğin mantılı gelebilir
ama karın yanındayken neden başka kadınla birlikte oluyor
monotonluk mu, heycan arayışımı,
bunların hepside bahene, ve bence kısır döngü
aldattığında yakalanınca ve sen onu affedince monotonluğunuz bitmişmi olacak
yada heycanmı katılacak ilişkinize
2. kez olmayacağını nerden bileceksin

bu arada benim başıma gelse ben nasıl tepki veririm çok kestiremiyorum