2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elh maşallah elfizele
inşallah şu iltihap olayında biter

bisi sorcam ama gülme
çatı kontrolünde sadece parmak kontrolümü var
heralde üzerinde örtü oluyordur sadece örtünün altından elle kontrolmü yapıyor yoksa aynı zamanda da bakıyormu

gülkurusu katılmıyorum sana boşanmayı düşünmüyorsa bile
söylememek olmaz bence
o zaman aynen devam eder bunlar çok yıpranır arkadaşın
bence bildiğini bilmeli, içini biraz boşaltmalı
kocasıda aptal değilse gönlünü almaya çalışacaktır, bidaha yapmayacağına dair sözler vermeli, belki böyle biraz içi rahatlar

gülkurusu katılmıyorum sana boşanmayı düşünmüyorsa bile
söylememek olmaz bence
o zaman aynen devam eder bunlar çok yıpranır arkadaşın
bence bildiğini bilmeli, içini biraz boşaltmalı
kocasıda aptal değilse gönlünü almaya çalışacaktır, bidaha yapmayacağına dair sözler vermeli, belki böyle biraz içi rahatlar

canım söylucek ne olacak, eşi alvarcak aglıcak gunlerce aylarca yatakları ayıracaklar, belkı gerçekten eşının gözu korkacak bır daha yapmıcak ve konu yıne kapanacak gıdecek, ve hep ıçlerınde bır yara olarak kalacak bu durum.

şimdı arkadaşıomın acısı cok taze, ama boşanacagım dıyor başka bırşey demıyor. bende madem boşanacaksın şimdı bırşey deme dedım, önce malı konuları halledeleşlım delıllerı kagıda dökelım, donuna kadar alalım, şimdıden uyandırmayalalım çaresız yakalansın dedım. bir kaç gun ıdare et hastaım falan de konuşma dedım. umarım boşanma fıkrının aklından atar tabi hangısı hayırlısı olur bılmıyorum ınanın kendı başıma gelmış gıbı çaresızım.

canım söylucek ne olacak, eşi alvarcak aglıcak gunlerce aylarca yatakları ayıracaklar, belkı gerçekten eşının gözu korkacak bır daha yapmıcak ve konu yıne kapanacak gıdecek, ve hep ıçlerınde bır yara olarak kalacak bu durum.

şimdı arkadaşıomın acısı cok taze, ama boşanacagım dıyor başka bırşey demıyor. bende madem boşanacaksın şimdı bırşey deme dedım, önce malı konuları halledeleşlım delıllerı kagıda dökelım, donuna kadar alalım, şimdıden uyandırmayalalım çaresız yakalansın dedım. bir kaç gun ıdare et hastaım falan de konuşma dedım. umarım boşanma fıkrının aklından atar tabi hangısı hayırlısı olur bılmıyorum ınanın kendı başıma gelmış gıbı çaresızım.

ben yanlış anladım sanırım
boşanacaksa haklısın şimdilik susmak hazırlık yapmak en iyisi
ama affedeceksen hiç söyleme
dedin ya
affetmeyi düşünüyorsa bence karısının bildiğini bilmeli demek istedim

gülkurusu ya bence de öyle içine atmasın daha kötü olur.. söylesin bakalım adam ne acıklama yapacak..
yaptıgı birşey belki de yoktur internet üzerinden eğlenmiştir belki de birazcık.. hani buluşmamış etmemiştir ne bileyim. hep evde diyorsunuz hangi ara yaptı bu kdr şeyi bu adam, hangi ara buluştu kadınlarla..
donuna kadar zaten isterse alır da, ama mallardan önce kendini düşünsün, psikolojisini düşünsün bence.. belki de boşuna üzüyor kendini.. telefonunu fln karıştırsın caktırmadan..
derler ya hiçbirşey göründüğü gibi değildir diye, belki tamamen başka birşey vardır altında

dedin ya

evet bencede yoksa yine yapar kadınıda enayi yerine koymuş olurrrr
amannnn zor bi durum ya gülkurusu allah yardımcısı olsun yazık

dedin ya

afedersın ama ıkı ucu deynek olayı yani, aslında fıkrım bu benım, boşanmaya gönlu olmayan kadın boşuna karıştırmamalı yakalamak için. benım fıkrım bu yönde. madem karıştırıyorsun totosuna basacaksın tekmeyı. ama agzım söylese de şuan kalbım bu yönde karar veremıyor. şerefsızlık kanına işlemış adamın baksana buluşmuş falan yıne yapacak kesın. boşa çekılen acılar kalacak geıde bence. ben yapanın hep yapacagına ınanıyorum. neyse kızlar bakalım ne olacak görecegız.

gülkurusu ya bence de öyle içine atmasın daha kötü olur.. söylesin bakalım adam ne acıklama yapacak..
yaptıgı birşey belki de yoktur internet üzerinden eğlenmiştir belki de birazcık.. hani buluşmamış etmemiştir ne bileyim. hep evde diyorsunuz hangi ara yaptı bu kdr şeyi bu adam, hangi ara buluştu kadınlarla..
donuna kadar zaten isterse alır da, ama mallardan önce kendini düşünsün, psikolojisini düşünsün bence.. belki de boşuna üzüyor kendini.. telefonunu fln karıştırsın caktırmadan..
derler ya hiçbirşey göründüğü gibi değildir diye, belki tamamen başka birşey vardır altında

bi tane mesaj var aynen şöyle, senın sesıne guluşune hasret bıraktın benı, yıne saçlarını okşamak için neler vermezdım, ne olur aç telını yazmış bı kıza, arkadaşım cesaretını toplasa arayacak kızın telı var facede çunku. yollu bişeye de benzemıyor yaşı küçük daha kızın. offf durum çok vahım yani

geçmiş olsun ve gözunaydın elhcim. haftaya çatı muaynem var ben de korkuyordum içimi rahatlattın demek acımıyor.harıka bı haber.

tatlım, herşey ortada once mail adresını bulduk, sonra mailıne gelen bır suru erotık sıteye uyelıgını bulduk, guzel guzel profıller duzenlemişm kendıne. sonra faceden sahte hesaını blduk, orada buluşma maillerı var, randuvulaşmış 3 kışıoyle muhtemelen de gıtmıştır. sabah 6 da uyandım kafam kazan gıbı, arkadaşım uzulmesın dıye tek tek netten bende kontrol ettım yapmış işte adi herıf. 4 aylık kızları var daha, ve işin kötu tarafı daha yakalandıgını bıle bılmıyor adam, ıyı duşunelım dedım eger yakaladım derse boşanmak zorunda affedeceksen hıç söyleme dedım, nasıl dayanıcam bu acıya dıye aglıyor ben de aglıyorum hıç kıyamam ona canım benım o.

offf çok zor bir durum allah yardımcısı olsun. hem de küçük bir bebek var ortada. arkadaşının psikolojisini şu an düşünemiyorum bile ama biraz sakinleşsin öyle kararlarını versin.

Geri