offf çok zor bir durum allah yardımcısı olsun. hem de küçük bir bebek var ortada. arkadaşının psikolojisini şu an düşünemiyorum bile ama biraz sakinleşsin öyle kararlarını versin.
bi tane mesaj var aynen şöyle, senın sesıne guluşune hasret bıraktın benı, yıne saçlarını okşamak için neler vermezdım, ne olur aç telını yazmış bı kıza, arkadaşım cesaretını toplasa arayacak kızın telı var facede çunku. yollu bişeye de benzemıyor yaşı küçük daha kızın. offf durum çok vahım yani
aslında eğer yaptıkları doğruysa affedilecek bir tarafı yok ama ne bileyim. boşansan dert boşanmasan dert. ortada masum bir çocuk var ve o çocuk için bir ömür boyu boşandığın insanla bir araya geleceksin.
çok zor işler.
ben olsam ben de boşanırdım kesın ve net. bır daha yuzunu bıle görmek ıstemezdım. bakalım sonuç bu olacak zaten galıba..
akşama arkadaşlar gelecek daha totomu bıl kaldıramadım içimden bışey gelmıyor o kadar tarıf aldım sızden dun. ama kurupasta olacak sanırım bu gecenın menusu ne yazık kı
Allahım ya neden boyle oldu acaba.laflara takılmasın.Erkekler amacına ulaşmak için ne yalan sozler soyluyo bence.Ama ığrenç bişey.Boşancaksada boşanmıcaksada soğuk kanlı davransın bence.Bütün delilleri toplasın bıyere ve hep saklasın kendıne.iğrenç gerızekalı adam.Ya bu bebişler yenı doğuyo,yada hamıle kalınıyo ve çiftlerin hayatı değişiyo ama bu sex yada başka olayı sadece erkekler ıstıyo gibi bı muamele yapılıyo.Kadında istıyo ama sabretmesını bılıyo.aldatmak çok kolay bışey ama kadınlar azınlıkta bu durumda.Erkekler dengesini kaybedıyo.Bu ne pisliklik ya.Midem bulandı resmen
araştırdım canım işbir lateks yatağı beğenmiştim, sertliği görünüşü falan hoşuma gitmişti ama fiyattan dolayı vazgeçtim o 300 küsürdü aşağı yukarı hepsinin özellikleri aynı zaten 220 tl yataş star yatak tek çekimde 200 tl ye aldım özellikleri bunlar:
- Ortopedik yumuşaklık sağlayan beyaz sünger destek elemanları
Kışlık tarafında sıcak tutan %100 Woolmark® yün vatka
biz bu aldatma işini eşimle çok konuştuk. ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda. yani erkekler için seks bizim için taşıdığı anlamı taşımıyor. bizim için seks aşkın devamıyken onlar için güzel bir yemek yemek ya da iyi bir maç seyretmek gibi oluyor. bu yüzden eğer bir gün eşimin başka biriyle birlikte olduğunu anlarsam önce sorarım, birşeyler hissediyormusun yoksa one night stand, gelip geçicimi diye. tek gecelik bir orospu yüzünden yuvamı yıkmam, ama ortada aşk varsa zaten yapacak birşey yok, dostça yolları ayırmak gerek. çünkü kimse evliyken bilerek ve isteyerek başka birine aşık olmaz...
leach bacım sansürle şu yazılarını 🙂 başın yanacak gene
bende eskiden çok katıydım bu aldatma konusunda hoş hala katıyım ama dediğin gibi erkeklerin nefsi biraz daha farklı malesef. duygusallık olmadan da cinsellik yaşayabildikleri için durum değişiyor.
ama bir bayanın aldatılması da çok gurur kırıcı birşey. başıma gelse boşanır mıyım boşanmaz mıyım bilemiyorum