2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah elifzele, sana da geçmiş olsun elh. niye iltihap olmuş ki

bu arada ilk açılma muayenesi olan haziran annesi ünvanını aldın 🙂 ödülünü evine yollarız

gözün aydın canım hem sancı çıkmamış hemde açılma yokmuş Elifzel hanıma da maşallah koca kız olmuş 🙂 böbrek iltihabı içinde çok geçmiş olsun ... tedavi ile çözülecek inşallah

maşallah elifzele, sana da geçmiş olsun elh. niye iltihap olmuş ki

bu arada ilk açılma muayenesi olan haziran annesi ünvanını aldın 🙂 ödülünü evine yollarız
YAŞASIIIINNNNN

Gözünaydın Elh! Bişeyin olmadığına sevindim.. Az zamanımız kaldı şurda, sağlıklıca bitirelim inşalah kalan günlerimizi..

böbrek iltihabı diil direk mislinam
bildiiin akıntı varya
onun bakterileri
teeee böbreğe kadar ulaşmış artık
o kaa kötü yani
bi sürüilaç verdi bakalım geçer inşallah çünkü
bu iltihap için gitmediim dr kalmadı
bekarkende evliykende
geçmedi geçmiyo 🙁

anladım canım çok geçmiş olsun... Sanırım enfeksiyon için Azot tedavisi varmış diye duymuştum.Elifzel gelsin olmasa bir tedavi araştırırız.Şimdi tek hedefimiz bebiklerimizi zamanında sağlıklı sıhatli dünyaya getirmek

geçmiş olsun ve gözunaydın elhcim. haftaya çatı muaynem var ben de korkuyordum içimi rahatlattın demek acımıyor.harıka bı haber.

tatlım, herşey ortada once mail adresını bulduk, sonra mailıne gelen bır suru erotık sıteye uyelıgını bulduk, guzel guzel profıller duzenlemişm kendıne. sonra faceden sahte hesaını blduk, orada buluşma maillerı var, randuvulaşmış 3 kışıoyle muhtemelen de gıtmıştır. sabah 6 da uyandım kafam kazan gıbı, arkadaşım uzulmesın dıye tek tek netten bende kontrol ettım yapmış işte adi herıf. 4 aylık kızları var daha, ve işin kötu tarafı daha yakalandıgını bıle bılmıyor adam, ıyı duşunelım dedım eger yakaladım derse boşanmak zorunda affedeceksen hıç söyleme dedım, nasıl dayanıcam bu acıya dıye aglıyor ben de aglıyorum hıç kıyamam ona canım benım o.

ay inşallh kuzu
geçmiş olsun ve gözunaydın elhcim. haftaya çatı muaynem var ben de korkuyordum içimi rahatlattın demek acımıyor.harıka bı haber.

yok ya kuşum abartanlara şaşıyorum ben şuan