gittim gittim kızlar 2165 kg olmuş kuşum nst ye girdim sancı çıkmadı aşağıdan kontrol yaptı tırstım başta acırmı diye hiiiiç acımadı öle el kol kafa diil valla ilk önce ilaçlı pamuk sürüyo sonra iki parmak kontrolü yapıyo hissetmedim bile sancıda yok açılmada yok Allaha şükür ama felakat iltihap var böbreklerime kadar çıkmış onu tedavi etcez şimdi,hani ay gün sancıları derlerya o başlamış iltihabın sancısıyla karışmış tabi o yuzden dayanılmaz olmuş
gözün aydın canım hem sancı çıkmamış hemde açılma yokmuş Elifzel hanıma da maşallah koca kız olmuş 🙂 böbrek iltihabı içinde çok geçmiş olsun ... tedavi ile çözülecek inşallah
gözün aydın canım hem sancı çıkmamış hemde açılma yokmuş Elifzel hanıma da maşallah koca kız olmuş 🙂 böbrek iltihabı içinde çok geçmiş olsun ... tedavi ile çözülecek inşallah
böbrek iltihabı diil direk mislinam bildiiin akıntı varya onun bakterileri teeee böbreğe kadar ulaşmış artık o kaa kötü yani bi sürüilaç verdi bakalım geçer inşallah çünkü bu iltihap için gitmediim dr kalmadı bekarkende evliykende geçmedi geçmiyo 🙁
böbrek iltihabı diil direk mislinam bildiiin akıntı varya onun bakterileri teeee böbreğe kadar ulaşmış artık o kaa kötü yani bi sürüilaç verdi bakalım geçer inşallah çünkü bu iltihap için gitmediim dr kalmadı bekarkende evliykende geçmedi geçmiyo 🙁
anladım canım çok geçmiş olsun... Sanırım enfeksiyon için Azot tedavisi varmış diye duymuştum.Elifzel gelsin olmasa bir tedavi araştırırız.Şimdi tek hedefimiz bebiklerimizi zamanında sağlıklı sıhatli dünyaya getirmek
Gülkurusu kötü bi durum.. Ama sakin düşünmek, serin kanlı olmak lazım.. Şu anda zor tabi.. Ama sonradan üzüleceğiniz bişeyler yapmayın.. Yaşamayan bilemez tabi.. off.. Zor günler bekliyor arkadaşını ama hayat herşeyi geçiştiriyor..
tatlım, herşey ortada once mail adresını bulduk, sonra mailıne gelen bır suru erotık sıteye uyelıgını bulduk, guzel guzel profıller duzenlemişm kendıne. sonra faceden sahte hesaını blduk, orada buluşma maillerı var, randuvulaşmış 3 kışıoyle muhtemelen de gıtmıştır. sabah 6 da uyandım kafam kazan gıbı, arkadaşım uzulmesın dıye tek tek netten bende kontrol ettım yapmış işte adi herıf. 4 aylık kızları var daha, ve işin kötu tarafı daha yakalandıgını bıle bılmıyor adam, ıyı duşunelım dedım eger yakaladım derse boşanmak zorunda affedeceksen hıç söyleme dedım, nasıl dayanıcam bu acıya dıye aglıyor ben de aglıyorum hıç kıyamam ona canım benım o.
anladım canım çok geçmiş olsun... Sanırım enfeksiyon için Azot tedavisi varmış diye duymuştum.Elifzel gelsin olmasa bir tedavi araştırırız.Şimdi tek hedefimiz bebiklerimizi zamanında sağlıklı sıhatli dünyaya getirmek