2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm kızlar moralım çok bozuk en yakın arkadaşımın eşi, arkadaşımı aldattıgını duşunuyoruz, sabahtan berı moralım sıfır, hıç yapacak bır adam degıldı. ALLAH kahretsın.

durun bir sakin olun. kızların dediği gibi herşey kesin mi ??

80*180 bebek yatağı alan varmı?
mobilyalar nihayet yarın akşam geliyor..
ne güzel bütün hafta canım sıkıldıkça oynayacağım evde 🙂

stella geçen alacaktı. bizim yataklar mobilyayla beraber geldi

ya kızlar delıler saglam faceden sahte kımlık açmış buluşmuş ordan iş ayarlamış bı suru kızla... ınanın sabahtan berı telde o aglıyor ben ağlıyorum

hiç yapacak bırı degıldı, evınden işine bı adam haftasonralı hep evde iş seyehatı yok, ne ara yaptı tum bunları. aklım almıyor.

madem sürekli evde bu adam nasıl aldatmış ya?? belki de eşiyle aralarını bozmak isteyen birileri var onlar böyle tezgah kurmuş olamaz mı??

haydaa gülko üzüldüm valla ama emin olmadan hareket etmeyin cidden hangi ara aldatmışki ben de şaşırdım simdik.bizimkiler de potansiyel aldatan koca oldular bu durumda gözümün önünde her zmn ama demekki istedikten sonra bi ara bulunuyor aldatmak için.yazık ya doğruysa üzüldüm valla.ah su erkekler 🙁 bebekleri falan varmıydı ?
elh cnm hoşgeldin nasıl geçti kontrol?hersey yolundadır umarım elifzel nasıl kaç kg olmuş /yasak kelime miydi bgn kg /