Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay çok komikler... bu kocaların hepsi aynı.. Dün de babasıyla birlikte yürüyoruz, benimki diyor ki baksana baba bunu aldık ama iyice kabadayı oldu, şu yürüyüşüne bak.. Döver de bizi bu gidişle diyo.. Sonra hahha gülüyolar..
ay çok komikler... bu kocaların hepsi aynı.. Dün de babasıyla birlikte yürüyoruz, benimki diyor ki baksana baba bunu aldık ama iyice kabadayı oldu, şu yürüyüşüne bak.. Döver de bizi bu gidişle diyo.. Sonra hahha gülüyolar..
ben dün ilk defa kavga ettim eşimle o yüzden hiç insan psikolojisinden anlamadığı için. Bana dün zorla Large beden tshirt aldırdı ben M olur dememe rağmen. Rahat rahat giyermişim. Neyse eve geldik hadi bi deneyim dedim çuval gibi durdu üstümde bi de gelmiş ayyy aynı üst kattaki kadına benzemişsin o da böyle manyak manyak giyiniyor ya dedi. Sonrasında ben kopmuşum. Ağla ağla kendime gelemedim. Noldu yaaa gülmen lazımdı bu dediğime naptım şimdi ben diyoo sonra da.
Hani su hamile bodyleri var ya lc'den.
Benimkinin birinde I love my bump yaziyor. Iki gun once esim karsimda bir gulme krizine girdi hayirdir ne oldu diyorum gercekten bomba gibi diyor salo. :meri: