ben bıraktım o işleri, yerde birşey görürsem eşimi çağırıyorum. ama sabahları benden önce gittiği için çorap giymek işkence benim için de. ayağımı kaldırıyorum olmuyor yana yatıyorum olmuyor.göbekten eğilemiyorum zaten. maymun gibi döne döne çorap giyiyorum 🙂
sen sadece birkeremi kalkıyorsun. Ben bir yattıktan 2 saat sonra kalkıyorum ilk kalkış sonra sabaha kadar en az 5 defa daha kalkıyorum yani ortalama 6 kere kalkıyorum muhakkak tuvalet için ama eğer karpuz yediysem (ki en son yediğimde birdaha gece yersem beni eşşek tepsin dedim ) 12 kez falan kalkıyorum. Birde haftada 2 gece falan 3-5 nöbetine uyanıyorum resmen. Doktorumda ne güzel işte şimdiden alışkanlık ediniyorsun diye dalga geçiyor
Ee bunye yeterli sivi almayinca en fazla 2/3 defa kalkiyorsun canim.
Seninkisi daha saglikli demek ki cok guzel iciyorsun. Ama ben wc icin uyanmasam da farkli seyler icin de uyaniyorum acikiyorum mesela sonra birsey yemeden uyku tutmuyor karnim agriyor.
Ee bunye yeterli sivi almayinca en fazla 2/3 defa kalkiyorsun canim.
Seninkisi daha saglikli demek ki cok guzel iciyorsun. Ama ben wc icin uyanmasam da farkli seyler icin de uyaniyorum acikiyorum mesela sonra birsey yemeden uyku tutmuyor karnim agriyor.
bu arada dün nst için gittim bi kız daha vardı 38. haftasındaymış. Dedi ki ben 35. 36. haftalarda hamile değilmişim dedi. Çok rahattım o haftalarda esas 37. hafta başlıyo şikayetler dedi.
heeee ben de. Yani günde normalde 1 bardak su içen biri için hamileliği boyunca su miktarını 2 lt ye çıkarması dünyanın suyu anlamına geliyor benim literatürde. Öyle ödem şişme felan da yok ben de nereye gidiyo ki bu sular
Ben de geçen akşam yere boncuklar dökülmüştü dizlerim üzerinde emekler pozisyonda topladım onlar.. Buraya kadar herşey normaldi.. Sonra sıra yerden kalkmaya geldi, orda film koptu.. Bi bacağımı kaldırdım, olmadı.. Oturup kalkmayı denedim olmadı.. Debelendim durdum.. Bi yandan gülüyorum, bir yanda sinirim bozuldu.. Bi şekilde kalktım ama çok zor ve de komik bir anı olarak kalacak sanırım ben de...