valla doğuracağız nerdeyse hala koşturuyoruz. canımız hiç kıymetli değil. bende kızıyorum kendime. kaynanan da maşallah 11 e kadar durdu mu??. yemeğini yiyip gitseymiş ya evine[/QUOTE]
Ben de geçen akşam yere boncuklar dökülmüştü dizlerim üzerinde emekler pozisyonda topladım onlar.. Buraya kadar herşey normaldi.. Sonra sıra yerden kalkmaya geldi, orda film koptu.. Bi bacağımı kaldırdım, olmadı.. Oturup kalkmayı denedim olmadı.. Debelendim durdum.. Bi yandan gülüyorum, bir yanda sinirim bozuldu.. Bi şekilde kalktım ama çok zor ve de komik bir anı olarak kalacak sanırım ben de...
Ben de geçen akşam yere boncuklar dökülmüştü dizlerim üzerinde emekler pozisyonda topladım onlar.. Buraya kadar herşey normaldi.. Sonra sıra yerden kalkmaya geldi, orda film koptu.. Bi bacağımı kaldırdım, olmadı.. Oturup kalkmayı denedim olmadı.. Debelendim durdum.. Bi yandan gülüyorum, bir yanda sinirim bozuldu.. Bi şekilde kalktım ama çok zor ve de komik bir anı olarak kalacak sanırım ben de...
ben bıraktım o işleri, yerde birşey görürsem eşimi çağırıyorum. ama sabahları benden önce gittiği için çorap giymek işkence benim için de. ayağımı kaldırıyorum olmuyor yana yatıyorum olmuyor.göbekten eğilemiyorum zaten. maymun gibi döne döne çorap giyiyorum 🙂
bu arada dün nst için gittim bi kız daha vardı 38. haftasındaymış. Dedi ki ben 35. 36. haftalarda hamile değilmişim dedi. Çok rahattım o haftalarda esas 37. hafta başlıyo şikayetler dedi.