Dün gece saat 11 de gül ağacına niyetlerimizi astık sabahta aldım gün içinde denize atıcam hayırlısı olsun bakalım senelerdir hep unutuyordum daha doğrusu İstanbulda hiç doğru düzgün hıdrellez kutlamadım ben daha yani tam 12 senedir İzmirde bambaşka kutlanır. Burda hiç öyle olmuyor. Neyse sonunda bu sene en azından niyet asabildim umarım gerçekleşir niyetlerim bu sefer
Vatozcum çok geçmiş olsun aman dikkat et doktordan sonrada bize haber ver merak ederiz.
arcii nazarlaramı geldin bebeğim sende dikkat et yorma kendini. Ama artık birgünümüz birgünümüze uymuyor bende kendimi bir gün çok iyi birgün bitmiş hissediyorumartık normal böyle şeyler sanırım.
günaydın millet. sanırım çarşamba gazabı varmış dün herkesde. ben de dün öölen dayanamadım ziyayı çağırdım, aslında niyetim arabayı alıp eve gitmekti. ama benim o halimi görünce kendi bıraktı beni eve. saat 2 de bir uyuduysam taa akşam 6 gibi uyandım. sanırım yolun sonuna geldiğimiz için böyle oluyor. ama bu sabah daha iyiyim. valla anladımki uyku hamilelik sıkıntılarının tek ilacı...
üff ya hiç keyfim yok kocam aylardan sonra iki gündür evdeydi pazar günü tekrar gidicekmiş ve doğuma kadar gelemicek sinir oldum iice moralim hep bozuk hep bozuk