duyfer cım hediye inanki önemli değil benim kocam da bana hediye almamıştı bak sahi en son doğumgünümde karambole gelmişti bişeyler olmuştu sonra da unuttum gitti 🙂sonuçta hatırlanmak ve değer verildiğini hissetmek gibisi yok..
arciii aynen ben de kendi kendime nazar değdiriyorum tabi milletin de gözü değiyor çünkü dediğin gibi 8.aydayız ve maşallahımız var..dün de demiştim ztn.
güneşim facebookta gördüm akşam merak etmiştim çok geçmiş olsun çok yoruyoruz kendimizi.
akşam eve gittim biraz evi toparladım sonra yemeğe giriştim hep ayaküstü saat 9 buçuğa kadar oturmadım.kayınvalidem 11de gitti o sırada da uzanamadım o ısrarla uzan dedi en sonunda da kalktı gitti ztn ben de uzanayım gideyim sen de rahatına bak uzan dedi.o gittikten sonra gül ağacına indik vs.derken benim uzanmam 12yi buldu yani..ama sabah da cok yorgun kalktım yataktan.bizde de suc var biraz daha temkinli olmak lazım sanki hamile değilmişim gibi davranıyorum ben cok kızdım dün kendime.bu akşam bir bardak bile kaldırmıcam hiç bişey yapmıcam.